Cărți de colorat pentru cei mari

Da, ați citit bine: cărți de colorat pentru adulți! 🙂 Chiar așa, când ați colorat ultima dată o carte? Eu țin minte foarte vag că eram undeva prin clasele 1-4. Și atunci, de ce există o pagină cu carti de colorat antistres pentru adulti pe Books Express? Cuvântul cheie din expresia respectivă (unde „expresia” nu are nicio legătură cu „Express”) este stres, și cu asta uite că mi-a ieșit o rimă.

inima anti-stres

Am acasă o mică inimă anti-stres. Este cea din imaginea de mai sus, i-am făcut poză. Încape în palmă și se poate strânge, dar opune rezistență, după care – lăsată liberă – revine imediat la forma ei anterioară. Nu știu din ce material e făcută, pare ceva cauciucat la interior, dar poate fi folosită foarte bine pentru fortificarea musculaturii antebrațului, strângând-o repetat în pumn. De fapt, acesta e și rolul ei, de a fi strânsă în pumn, având ca scop eliminarea stresului și îmbunătățirea circulației.

Ghiciți unde am văzut-o prima dată? N-o să ghiciți, așa că vă spun eu: la fostul meu consilierul financiar de la o sucursală BCR. Când a văzut că mă holbez la ea mi-a explicat la ce se folosește și m-a întrebat dacă nu mi-o trebuie, că ei primiseră mai multe. Așa am intrat în posesia ei. Pare o chestie oarecum hazlie, dar este cât se poate de serioasă: stresul cotidian, viața agitată de la oraș, poluarea fonică, toate aceste lucruri pe care le cunoaștem ne pot crea în timp dezechilibre, probleme circulatorii și de sănătate. Astfel că, iată, BCR a găsit o supapă pentru eliminarea acestui stres.

carte de colorat pentru adulti

Dacă sunteți o fire mai melancolică sau cu înclinații artistice, sau de sex feminin, există și alte modalități de a vă relaxa. Da, exact, cărțile de colorat pentru adulți de pe Books Express pot fi încadrate tot la această categorie, și aduc în plus un element de noutate, de mister, de joc. Bineînțeles că o astfel de carte năstrușnică poate fi colorată în familie, împreună cu copiii mici, dacă îi aveți, sau poate fi făcută cadou unei astfel de familii, dar nu pierdeți din vedere că aceste cărți se adresează celor mari și deci bănuiesc că pot conține elemente rafinate de design, artă, puzzle-uri inteligente etc.

Dacă vă surâde ideea, puteți alege între zeci și zeci de modele, având autori diferiți. Nu știu dacă datorită proximității momentului de Black Fridday sau nu, dar unele cărți beneficiază și de discounturi generoase. Sper să vă placă.

Comments
  1. Le-am mai vazut prezentate si pe la tv si pe net si mi-ar placea sa colorez dar nu am timp. Daca mai eram la servici erau bune 😀

  2. Ethos

    Hahaha, pentru a trece timpul la servici, pentru a nu ne plictisi! 😀

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: