Cât costă un banner roll-up

Nu știu exact cum se scrie: roll-up, roll up banner sau rollup, într-un cuvânt. Indiferent de cum se scrie, este vorba despre acele sisteme expoziționale portabile, foarte practice, datorită ușurinței cu care se montează și demontează, și care deci sunt ușor de luat cu tine și de montat unde vrei să semnalizezi ceva. Un banner rollup pe HeadPrint.ro costă începând de la 150 de lei, cu tot cu print.

afise publicitare

Avantajul site-ului HeadPrint este că are în paginile produselor sale un calculator de preț cu care poți calcula foarte ușor și precis cât te va costa bannerul comandat, fără să fie nevoie să scrii pe Google de n ori rollup pret. Pur și simplu introduci varianta de banner roll-up pe care vrei s-o comanzi, alegi tipul de laminare dorit (mată/lucioasă/fără), introduci eventualul voucher (implicit este unul cu 10%) și scrii numărul de bucăți dorite, după care dai click pe aplică. Și ai prețul total final.

Un banner de acest tip este practic și util pentru că este pliabil și este portabil. Portabil, adică îl poți pune unde vrei tu, nu trebuie să-l bați în cuie, să-l prinzi între niște stâlpi ca o pancartă, să-l lipești pe perete etc. Pur și simplu îl așezi pe trotuar și acolo stă. Apoi, este pliabil, îl ridici și se strânge automat, pe un rulou tensionat, într-o casetă de aluminiu. Ocupă puțin spațiu după ce l-ai pliat.

Ultilizările practice sunt evidente: dacă ai un magazin, pe un astfel de banner poți afișa diverse promoții, meniul zilei etc. Îl poți scoate în fața magazinului dimineața și îl poți băga înăuntru seara, la închiderea programului. Îl poți folosi la evenimente moderne, la teatre, cinematografe, recepții, hoteluri, puncte de vânzre, chiar aeroporturi, simpozioane, instituții de învățământ și, de ce nu, muzee. La modul general, îl poți folosi ori de câte ori este necesar să indici ceva, ca o direcție anume, să desemnezei sala pentru o anumită activitate, să afișezi o promoție temporară sau o informație de moment.

Pe HeadPrint există două modele de bannere rollup: varianta din aluminiu simplă și varianta premium. Magazinul are ceva ani de experiență la activ și se ocupă cu panouri, pancarte, printuri, sisteme expoziționale etc, așadar ai garanția că îți cumperi bannerul de la cineva care chiar cu asta se ocupă, și nu de azi de ieri.

Lasă un răspuns