Cum îți faci cont pe Jasmin

Ați auzit de Jasmin? Probabil că da, dar dacă nu recunoașteți, atunci vă zic eu: este un site celebru cu modele care fac videochat de acasă. Adică ce zic modele, fete din toate părțile globului. V-ați gândit vreodată să vă faceți un cont acolo și să faceți bani din videochat? Dacă da, procesul e ceva mai complicat decât să-ți faci un cont pe Google. Cineva a avut ideea de a deschide un site cu sfaturi și consultanță pentru Inscriere Cont Jasmine Videochat. Site-ul se numește, semnificativ, bani-de-acasa.info. 🙂

jasmin

Trebuie să vă spun că nici eu nu știam cum îți faci cont videochat live jasmine, pentru că sincer nici nu știam că poți face videochat de acasă la ei. Adică credeam că acelea sunt ceva modele aflate într-un studio și alese pe sprânceană. Ei bine, se pare că nu, oricine poate câștiga niște bani folosind sistemul Jasmin. Jasmin este un site pentru adulți dar totodată cât se poate de serios, asta rezultă și din informațiile de pe Wikipedia. Este al treilea site de tip adult din lume ca număr de accesări, conform Alexa.

Ideea jasmine videochat este așa: tu ești o fată cu ceva calități fizice. Îți faci cont la ei (inscrire cont livejasmin). După aceea, când dorești, deschizi camera web și apari live pe site, într-o anumită secțiune, alături de alte fete. Bărbații de pe tot globul care vizitează site-ul Jasmin te observă și intră pe camera ta, unde tu încerci să îi reții cât mai mult (aici intră în joc calitățile tale fizice, gradul de dezinhibare și erotismul pe care îl pui în scenă). Pentru a petrece acel timp în compania ta, ei plătesc la Jasmin, iar site-ul îți dă ție până la 80% din acea sumă. Astfel fetele sunt mulțumite pentru că au șanse de câștig frumoase în timp ce site-ul câștigă la rândul lui, pentru că sunt multe fete înscrise.

Avantajul unui job de tipul videochat de acasă este că, evident, îți permite să faci bani fără să semnezi o condică, să răspunzi în fața unui șef, să te trezești de dimnieață etc. Iar avantajul unui cont videochat live jasmine este că site-ul e foarte popular, în timp ce dacă ai vrea să practici de una singură, fără inscrire cont livejasmin, cine ar afla de tine și ar intra pe camera ta personală web? Asta în cazul că ai reuși să ți-o configurezi singură și să o faci să meargă cu un sistem bancar electronic.

Dar, cum ziceam, nu-i chiar așa de simplu să-ți faci un cont acolo. De exemplu, trebuie să dai date reale, pentru că vei fi verificată și respinsă în caz contrar. Trebuie să îți faci un card Payoneer sau să dispui de o altă modalitate agreeată de ei prin care să retragi banii câștigați. Etcaetera. Așa că iată, a apărut și un site de Consultanta Videochat de Acasa, unde poți primi inclusiv sfaturi gratuite.

Interesant.

Comments
  1. Tu ne inveti la draci acum in postul Craciunului :)) Pe mine nu ma mai ajuta varsta si nici fizicul dar am dat un share…. mai stii care ne-o multumi mai tarziu? Tie ca ai scris, mie ca a m shareuit

  2. Ethos

    :))

  3. Zenny

    Când adaugi metoda de plata,adaugi numele tău real? Ca mi e îmi arată pus numele de scena.. nu ma lasă sa schimb,undeva am greșit oare?

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: