Dacă aș fi fost fată…

Doi cromozomi se combină între ei. Dacă amândoi sunt de tipul X, bebelușul va fi o fetiță. În cazul meu, unul a fost de tipul X și celălalt de tipul Y, așa că m-am născut băiat. Dar dacă aș fi fost fată, la cum se prezintă situația de la ora actuală, aș fi avut cel puțin o întrebare în plus la care trebuia să-i găsesc răspuns: aș fi dispus ca, pentru a-mi ușura traiul zilnic, să mă angajez la un studio videochat?

femeie

Avantajele pășirii în camerele unor studiouri de videochat sunt descrise pe larg pe diverse site-uri de profil, cum ar fi pe GlamourStudio – unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din București România, după cum rezultă din paginile acestui site sau dintr-o căutare pe Google după numele lui. În principiu, ți se oferă o viață mai ușoară, cu perspectiva obținerii unor venituri net superioare celor pe care le are omul obișnuit, practicând un job lejer, care nu implică studii aprofundate sau diplome de specialitate, într-un cadru relaxant și atractiv, total opus mediului de muncă din zilele noastre, cu șefi care strigă la tine și sarcini stresante, singurele condiții pentru a avea acces la acest job fiind: naturalețea, dezinhibarea și un aspect fizic cât mai atractiv.

Există, bineînțeles, și un mic șurub: trebuie să fii dispusă să dialoghezi cu clienții virtuali pe teme erotice și, deseori, să te dezbraci în camerei. Desigur, acești clienți nu te cunosc, iar un studio de videochat serios îți va proteja identitatea, încercând să te ferească, de exemplu, de posibili vizitatori din țara ta. Totuși, nu orice fată se simte suficient de dezinhibată pentru a practica această activitate. Apoi, mai există riscul de a nimeri la o firmă dubioasă, unde să fii exploatată sau păcălită. Dar acest risc este destul de mic dacă alegi în mod inteligent. Astfel, la o simplă căutare pe Google după Videochat Bucuresti Romania, găsim aproape 500.000 de rezultate. Alegerea unui studio de videochat care apare pe prima pagină a acestor rezultate (apropo, Glamour Studios este pe locul 2) și beneficiază de recenzii pozitive este evident mult mai sigură. Iar studierea paginii de Facebook și a site-ului firmei de care ești interesată îți poate oferi câteva indicii în plus, dacă este nevoie.

Deci, ai fi dispusă să faci așa ceva pentru o viață mai bună, sau nu? Sex virtual, sex imaginativ, sex verbal, fără atingere, fără contact fizic, un vis, o fantezie, dar care totuși implică o participare activă din partea ta. Ai practica videochatul?

Citeam undeva că femeile se simt nedreptățite în raport cu bărbații deoarece mulți patroni le discriminează când își depun CV-ul pentru un loc de muncă. Iată un loc de muncă unde femeile au un avantaj net, pentru că în mod cert acest job li se adresează cu precădere. Din fericire, sau poate din păcate, m-am născut băiat, așa că nu voi avea de-mi dat un răspuns la această întrebare, niciodată. Dar voi?

Comments
 1. E mult pana te inveti, apoi merge ca pe roate.

 2. Ethos

  😀

 3. Si cine spune ca daca esti baiat nu poti face videochat? 🙂

 4. Ethos

  Ți-ar plăcea, nu? 🙂 Zi drept.

 5. Daca m-ar fi ajutat fizicul de ce nu 🙂 , ba chiar stripper sau gigolo 😀
  Iar daca as fi fost fata si m-ar fi ajutat si fizicul as fi revolutionat industria xxx 😛

 6. Ethos

  A, deci ești bărbat. Eu credeam că ești fată. 😀 Apropo, ce-i cu blogul ăla al tău, care cică nu există?

 7. Exista cum sa nu existe 🙂 legallymarriedwp.wordpress.com

 8. Ethos

  Bun, dar acum dă click pe numele tău din acest comentariu și vezi unde ajungi. 😉

 9. Ai dreptate, am schimbat adresa la un moment dat, de acolo mi se trage. Acum sper sa fie ok.

 10. Ethos

  Lol, nu-i. Vezi aici, jos, la Profile Links. Șterge ce ai acolo și pune linkul corect.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: