Scaune de bucătărie mișto

Pe scauneonline.ro (un site făcut de un om cu scaun la cap) sunt câteva scaune bucatarie foarte mișto. Acum, probabil pentru unii bucătăria nu reprezintă punctul central de interes al locuinței lor. Iar alții poate se așteptă, mă gândesc, să citească despre scaune ergonomice sau cu masaj. Dar nu, e vorba de banalul scaun de bucatarie, pe care ne așezăm zilnic să mâncăm, și despre el vreau să vorbesc azi.

scaun de bucatarie BUC222F

Modelul din imaginea de mai sus este prezentat sub titlul Scaune bucatarie BUC 222F. Este cel mai ieftin scaun de bucătărie de pe site, costând circa 130 de lei (129.60, nu mă întrebați de ce). Este frumos, cu un cadru metalic de culoare gri închis, cu un spătar și o tapițerie tot gri. Spătarul are o ușoară curbură, gândită de proiectanții scaunului astfel încât să asigure o poziție cât mai confortabilă persoanei care-l ocupă. Sarcina maximă, scrie pe site, este de 100 kg și garanția de 2 ani.

Partea frumoasă este că acest scaun de bucătărie relativ iefin, la cel mai mic preț de pe site, beneficiază inclusiv de o schemă grafică sau ilustrație cu dimensiunile lui, cu poze din două perspective (față și lateral) și chiar de un clip video de prezentare. Bineînțeles, acest lucru este valabil pentru toate scaunele.

scaun de bucatarie si living

scaun de bucatarie si living

scaun de bucatarie si living

scaun de bucatarie si living

scaun de bucatarie si living

Pe pagina din link există 9 tipuri de scaune, cu prețuri între 130-300 de lei, de culori, mărimi, forme și modele diferite. V-am pus și eu câteva modele care îmi plac. Ultimul și cel mai scump are baza și picioarele din lemn de fag.

Dacă te-ai obișnuit să faci cumpărături de pe net, iată că astăzi îți poți mobila un apartament în mod foarte simplu. În cazul nostru, poți comanda un scaun de bucătărie online, avantajul fiind chiar mai mare decât la cumpărăturile de haine sau electronice, pentru că scaunele sunt mai grele și mai incomode decât un tricou sau o rochie, și le primești acasă, prin curier rapid, fără să mai ai tu bătaie de cap cu transportul. Comenzile se pot face pe site, telefonic sau prin mail, iar prețul pachetului se poate achita fie în avans, fie ramburs, în momentul primirii coletului.

În plus, scaunele de mai sus sunt foarte potrivite și pentru alte camere/încăperi, cum ar fi livingurile sau holurile.

Comments
  1. Imi plac scaunele sa aiba stabilitate in primul rand. Ma streseaza acele scaune din plastic pe care le intalnesti prin diferite locatii. Tonajul meu e reticent mereu cand se aseaza pe un astfel de scaun. Cand merg la fiul meu in vizita, o data pe an, prefer sa mananc in picioare decat sa mananc “la tejghea” cocotata pe niste scaune de bar cu un design intortocheat

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: