SunLog și politica

Ne apropiem cu pași repezi de campania electorală, dacă nu cumva am și intrat în ea, neoficial. În perioada următoare vom fi inundați de mesaje cu tentă, direcție sau chiar țintă electorală, se vor aprinde orgolii, se vor face spume la gură, se vor destrăma prietenii pe Facebook. În aceste condiții, m-am gândit și eu, ca tot omul, dacă să public articole legate de politică sau nu.

abraham lincoln

Și am decis că voi publica.

Nu sunt postac. Nu sunt plătit de nimeni să scriu politică, articolele reprezintă crâmpeie de gânduri, idei sau raționamente personale. Nu le scriu în comentarii pe blogurile altora, le scriu la mine pe blog. În aceste condiții, nu văd de ce nu aș exprima aceste gânduri și idei, chiar și atunci când ele vizează actorii de pe scena politică românească. În afară de asta, bloggerului trebuie să-i pese de politică.

Iar dacă nu vreți să citiți astfel de texte, considerând că ele vă poluez spațiul virtual, săriți peste ele. Vor fi ușor de identificat după titlu și categoria din care fac parte.

Comments
  1. lamiitapetre

    Nu mai am pe cine vota, ma intelegi? nimeni, nimicutza… Ok… ma duc si voi da un vot nul.

  2. Ethos

    Numai dacă vrei să iasă PSD-ul. Neprezentarea, voturile nule și voturile date partidelor care nu vor reuși să intre în Parlament îi avantajează pe ei.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: