Un telefon trebuie întreținut

Probabil știți, iar dacă nu știți uite că aflați acum, de la mine, faptul că un telefon trebuie întreținut. Asta e valabil mai ales în cazul iphoanelor. Vă zic sincer că la început, când auzeam de exemplu de huse iphone 7 sau vedeam tot felul de magazine cu accesorii de telefoane, credeam că sunt încă o metodă de a ne face să scoatem bani din buzunar pe ceva complet nefolositor. Ei bine, complet fals! Pentru că, de fapt, dacă îți cumperi un iPhone, va trebui să îl întreții.

cupon reducere huse iphone

cupon reducere huse iphone

De ce mai ales un iPhone și nu un alt tip de telefon? Păi simplu: pentru că un Samsung sau un Allview sau un telefon de la o altă firmă costă mai puțin decât produsul celor de la Apple. Iphone-ul este renumit ca fiind cel mai fiabil, mai bun, mai cool și mai stilat telefon. Este totodată și cel mai scump. Așa că îți pun următoarea întrebare, dragă cititorule: ai făcut eforturi financiare pentru a-ți cumpăra un iPhone, sau un iPhone 7 plus. Ai strâns bani ca să poți purta ceva ca lumea, un smartphone care te distinge de restul trecătorilor de pe stradă sau de ceilalți prieteni ai tăi. Ai preferat un telefon de firmă, ultimul răgnet, scump, în defavoarea unuia banal. În aceste condiții, oare nu merită să dai încă 50 sau 60 de lei ca să îți protejezi bijuteria de zgârieturi, apă, mizerie, lovituri, intemperii etc etc? Pentru că acești 50 de lei pot face diferența între un iPhone care arată ca nou și unul care parcă a trecut printr-un război, după ceva timp de folosire.

Desigur, contează și cum îl întreții tu. Degeaba îți iei husă dacă nu ai grijă de el, dacă îl arunci, dacă îl scapi pe jos etc. Dar simplul fapt de a intra pe pagina cu huse iphone 7 plus și de a-ți comanda una este un prim pas în prelungirea vieții telefonului tău. Și din acest motiv am spus că o husă de iPhone este mai binevenită decât una pentru Samsung sau alte mărci: primul costă semnificativ mai mult. Dacă îți murdărești sau deteriorezi un telefon ce costă puțin, nu te doare capul foarte mult, îți poți lua altul nou, e ieftin! Dar dacă îți strici o bijuterie produsă de Apple, te cam afectează la buzunar.

Iată că citatul „ban la ban trage” se adeverește și aici: un smartphone scump implică niște cheltuieli suplimentare pentru a-l întreține în condiții optime. Pe de altă parte, merită. În plus, dacă ești atent, vei putea prinde și diverse cupoane cu reducere, de care poți beneficia uneori dacă te abonezi la newsletterele site-urilor respective. În cazul magazinului ciocotec.com, un cupon de 5% este oferit pentru simplul fapt că ai accesat una din paginile puse în linkurile de mai sus.

Lasă un răspuns