Ce încălțăminte preferați?

Și, pe ce ați mai dat banii de sărbători? Pe lucruri pe care o să le aruncați la anul, nu-i așa? Sau pe haine pe care o să le purtați doar de revelion? Dacă da, n-am nimic împotrivă, sunt banii voștri. Însă celor mai pragmatici vreau să le semnalez prezența unui Outlet Center în București, respectiv Fashion House. Un outlet de unde puteți cumpăra, de exemplu, pantofi Benvenuti, Lacoste sau Mancini. Am dat trei exemple din cele 8 branduri de haine și încălțăminte. Un outlet cu reduceri de până la 70%, zilnic.

pantofi benvenuti barbati

Benvenuti este o marcă interesantă. Încălțăminte și marochinărie de foarte bună calitate, modele create de designeri italieni, aflăm de pe pagina Fashion House, din linkul anterior. Dar în proprietatea unor români, aflăm de pe Wikipedia: Dan Pavel, Adrian Certezeanu, Adrian Cazu și Gabriel Țepelea. Indiferent cine ar fi acționarul principal, puteți găsi un outlet Benvenuti la Fashion House București.

Cândva, obișnuiam să-mi cumpăr cea mai ieftină și proastă încălțăminte, din piață. Între timp mi-am dat seama că, în timp ce aceasta se uzează și trebuie foarte repede înlocuită, deci bani economisiți erau o păcăleală, că practic îi aruncam pe geam, senzația de confort este incomparabilă cu cea a unor pantofi de firmă. Nu poți compara un produs făcut de mântuială cu unul din materiale de primă clasă, conceput cu atenție la detalii și finisat cu gândul la confortul și plăcerea clientului. Faptul că rezistă mult mai bine la purtat este avantajul secundar. Și dacă poți găsi un astfel de produs, și acum nu mă refer neapărat la pantofi Benvenuti, ci la orice pantofi de firmă, deci dacă pe deasupra îi găsești la un preț foarte mic, cu reducere, atunci chiar că merită să ți-i cumperi.

De ce însă unii, deși și-ar premite, preferă alte stiluri vestimentare? V-am dat un indiciu în primul paragraf. Niște pantofi, niște haine foarte bune rezistă suficient de mult cât să „se demodeze”. Așa că, dacă faceți parte dintre cei care cumpără încălțăminte doar pentru sezonul curent, pentru că aveți bani de aruncat, bravo vouă. Dacă nu, dacă preferați ceva de calitate dar și durabil, faceți un drum și pe la Fashion House. Unde veți găsi, pe lângă acest outlet Benvenuti, 7 alte outlete numai cu articole vestimentare.

În ce mă privește pe mine, sper să încerc și acești pantofi la un moment dat. De arătat, arată super.

sursă foto: benvenuti.ro

Lasă un răspuns