Cum arată un magazin de airsoft

Din ciclul magazine originale, sau magazine cu totul speciale, în articolul de față vă propun să facem un tur virtual pe Bulevardul Mamaia nr 20 din Constanța. Acolo se află un showroom cu… arme de vânzare. Când ce treci pragul acestui magazin, te întâmpină niște săli mari, cu manechini – bărbați, îmbrăcați în costume militare, și rafturi cu tot felul de pistoale, puști și alte arme. Doar că acestea au o particularitate interesantă: nu sunt arme de foc, ci arme de tip airsoft.

showroom airsoft constanta

Airsoftul este un sport apărut acum circa 65 de ani în Orient, o competiție bărbătească, ce implică fair-play, tactică, onoare, exersarea condiției fizice dar și întâlnirea cu alți iubitori ai acestui sport și legarea de noi prietenii. Prietenii care se pot lega chiar la magazin airsoft constanta. Dar să vedem întâi cum se desfășoară un joc de airsoft.

Te îmbraci în costum de tern, care poate fi costum militar. Îți iei pușca în spate și pistolul în toc, doar că acestea sunt, după cum ziceam, arme airsoft. Te întâlnești cu prietenii tăi undeva în verde, unde puneți de-o bătălie între două tabere. La sfârșit se lasă cu mâncare și bere. E ca o ieșire în verde, doar că mult mai bună, și asta nu numai pentru că lipsesc femeile care să ne bată la cap! 😀

Problema este că nu multă lume practică acest sport inedit, așa că găsirea unor concurenți din orașul tău poate să ridice unele probleme. Cum să intri în legătură cu ei? Întrebi vecinii de bloc dacă nu știu ei pe cineva care e pasionat? Dai anunț pe OLX? Tânăr, frumos, titrat, cu mașină, joc airsoft. 🙂 Ca răspuns la aceste dificultăți, a apărut magazinul airsoft constanta de care vă ziceam. Are showroom, unde constănțenii se pot întâlni și pot pune de-o ieșire în grup, dar nu numai constănțeni, de ce nu și turiști sau vizitatori ce tranzitează orașul în drum spre mare, turiști care pot gusta și ei deliciile acestui sport masculin. Înțeleg că au și un club de airsoft acolo, pentru iubitori.

Sigur, în afară de asta, magazinul oferă o gamă bogată de produse, adică arme de diferite tipuri și calibre, mă rog, nu mă pricep la ele, ideea e că puteți să vă dotați cu tot ce este necesar în vederea practicării acestui sport, băieții par să își cunoască meseria și vă stau la dispoziție inclusiv cu costume, accesorii servire promptă șamd.

Era un banc mai demult, cu un oier ardelean care merge în Amsterdam și vede un lift în care urcă o babă iar peste două minute iese din el o tipă tinără, iar ardeleanul rămâne perplex. Aș putea parafraza cu un islamist care vine în România cu gânduri nu tocmai pașnice, și trece prin Constanța, unde vede un cetățean la costum întrând într-un magazin și apoi ieșind din el îmbrăcat în haine de militar și cu pușca la umăr. 🙂

Singura diferență fiind că armele cu airsoft nu sunt mortale sau periculoase, altfel nu ar fi legale. Vă trebuie doar niște ochelari de protecție pentru ochi, just in case.

Dacă v-am trezit interesul, vizualizați magazinul Airsoftmegastore prin următorul link: https://goo.gl/maps/VVh7Wqsfcg42.

Lasă un răspuns