Furnizori de lifturi în România

Daca esti patronul unui hotel, daca esti directorul unui spital sau daca administrezi un mare magazin, atunci vei fi in situatia de a cauta un distribuitor de lifturi, ascensoare sau scari rulante pentru cladirea ta. In acest caz, iti prezint o firma cu peste 55 de ani experienta, care se ocupa exact de domeniul acesta. Este vorba de MP Ifma.

ascensoare

Indiferent de tipul cladirii sau de alte criterii, la MP Ifma sunt sanse bune sa gasesti un ascensor care sa se muleze pe nevoile tale. Pentru ca cei de acolo produc zeci de variante de lifturi, ascensoare, scari rulante, trotuare rulante, platforme si elevatoare, cu care impanzesc intreaga lume. Astfel, fie ca iti doresti un lift hidraulic sau unul actionat electric, fie ca vrei unul pentru persoane sau pentru marfa, sau chiar pentru oameni cu dizabilitati, indiferent in ce cladire trebuie sa il amplasezi, (hotel, birou, spital, centru comercial etc), la MP Ifma exista o solutie pentru tine.

Alege ascensorul potrivit nevoilor tale la preturi inegalabile si vei beneficia, in plus, de posibilitatea de montare, de suport si de certitudinea faptului ca liftul tau foloseste servicii si tehnologii de ultima generatie. Tehnologii pe care le regasesti la ascensoarele din Muzeul Vlaardingen, din Centrul Nouveau Bucuresti, din sediul Audi Sidney sau din sediul NATO din Bruxelles, ca sa numesc doar cativa clienti cu care a colaborat aceasta firma. Peste 100 de tari din peste 5 continente. Alta bila alba este faptul ca aceeasi firma poate adapta sau upgrada lifturile pe care le ai la un nou plan de arhitectura al cladirii sau la ultimele standarde din domeniu, daca este necesar.

In anul de gratie 2016 suntem asaltati de o puzderie de firme, site-uri si magazine online, ce activeaza pe toate nisele. Este ok sa iti cumperi un sampon sau o pereche de adidasi de la un magazin nou aparut. Dar cand vrei sa iti iei un lift, mai important decat sa cauti pe Google ascensor pret este sa te interesezi putin cu privire la firma de la care comanzi. Pentru ca nu vrei sa risti ca ea sa se inchida peste 5 ani, fara sa-ti mai poata asigura asistenta tehnica. Ei bine, in anul 1961 lua fiinta Intreprinderea de Fabricatie si Montaj Ascensoare Bucuresti. Sau, prescurtat. IFMA.

Lasă un răspuns