Mobilă pentru tineret în 2017

Situația românilor este de așa natură încât, până reușesc să strângă bani pentru un mobilier living modern, pentru o bucătărie frumoasă, pentru o mobilă de tineri, deci până strâng banii necesari și până și-o cumpără, deja au copii și nu mai sunt tineri. 🙂 Chiar și așa, putem discuta despre asta, mai ales că, în ultima vreme, tot mai mulți oameni au început să țină un vlog. Și pentru că nu-l țin într-un studio sau în vacuum, cu ocazia asta vedem și cum arată casele lor.

mobila living ieftina

Așadar, o primă întrebare ar fi: cum v-ar plăcea vouă să arate locuința personală? Zic cum v-ar plăcea, nu cum arată, pentru că știu că nu toți au bani. O a doua chestiune este kalenda.ro. Pe site-ul în cauză găsim niște modele de mobila moderna pentru living foarte prezentabilă, la prețuri de 2-3000 de lei. Un salariu mediu pe economie, sau două, face ca acest mobilier living să fie relativ accesibil pentru ăștia care se filmează cu DSLR-uri scumpe și ne prezintă sensurile profunde ale vieții pe care-o trăiesc. 🙂

Problema este, însă, și de apartament. Spre exemplu, să luăm mobila living din prima imagine. Este un frontal din PAL melaminat, fără pretenții dar modern, cu gust, de tineri, la 745 de lei. Mă rog, mie nu-mi place plasarea televizorului acolo, că-i cam jos, dar merge dacă ai saltea foarte joasă în cameră. Însă știți care e problema acestei mobile? Nu merge în orice casă. În imagine arată superb, dar tot în imaginea respectivă vedem, de exemplu, un geam care dă afară, în verde. Ca să pui o mobilă din asta să-ți arate foarte bine, ideal ar fi să ai și: a) o cameră spațioasă; 2) un parchet superb; 3) multă lumină; 4) de preferat, o zonă redizențială. Dacă întrunești toate aceste condiții atunci da, poți să-ți mobilezi apartamentul în stil modern, la prețuri ieftine: iată, 745 de lei.

Dar nu poți să ai pretenții la superlativ de la o garsonieră așezată într-o cutie de chibrituri sau de la un apartament cu două camere, hol strâmt, bucătărie mică și balcon pe jumătate, fără termopane și cu linoleu de pe vremea lui Ceaușescu.

Așa că pentru marea majoritate dintre noi, care poate chiar locuim în chirie, casa ideală va rămâne, deocamdată, doar un vis frumos. Dar pentru cei care locuiesc într-un oraș mare, au un venit decent, nu duc grija zilei de mâine, sau pentru tinerii care s-au căsătorit și au strâns niște bani la nuntă, există deja magazine, chiar pe net, de unde îți poți lua chestii frumoase și moderne, mobilă mă refer, care să satisfacă absolut orice gusturi și pretenții, la prețuri cât se poate de mici.

Lasă un răspuns