Robinson Crusoe (2016)

Robinson Crusoe (sau The Wild Life – titlul original) este un film de animație, coproducție belgiano-franceză. Pe scurt, un simpatic și inocent naufragiat le dă peste cap viața câtorva animale de pe o insulă pustie, pentru ca, ulterior, aceștia să devină prieteni și să se ajute reciproc.

the wild life 2016

Nefiind produs de Hollywood, s-ar putea spera la o calitate acceptabilă. Din păcate, n-am reușit să văd decât secvențe din el, motivul este foarte simplu: filmul se adresează copiilor. Da, știu că am zis despre el că este o animație, dar e genul ăla de desen animat făcut special pentru copii de ciclul primar. Ceva comedie de situație, niște pirați și cam atât. Luat la sânge, scenariul e stupizel: încercarea unor feline de a-i veni de hac lui Robinson Crusoe și găștii lui de prieteni necuvântători, persistența în asta, crearea unui plan, chestii puerile.

Nu cred c-o să placă nici fetelor care intră azi pe net. Pentru că în rolurile negative se află… niște pisici. 🙂 Dar eu v-am pus un trailer, just in case.

Lasă un răspuns