Unde gasesc preturi bune pentru supraveghere video?

De regula cele mai bune preturi pentru sisteme, camere de supraveghere, dvruri sau alte accesorii pentru acestea se gasesc la magazinele de profil. Probabil ca este destul de logic ca, in orice caz, daca vrei legume ieftine, mergi direct la gradinar, daca vrei haine la cel mai bun pret mergi direct la croitor si asa mai departe. Cam acelasi lucru se poate spune si in acest caz, daca vrei supraveghere video, mergi la cei care se ocupa de asta, nu la un magazin general. In cazul in care nimeresti direct la o societate care si importa aceste produse, preturile pot fi cu atat mai bune.

camere de supraveghere

Multe societati care activeaza in acest domeniu si care sunt importatoare de echipamente pentru supraveghere video au lansat magazine online in care utilizatorul poate cumpara simplu si rapid orice are nevoie. Ba chiar mai mult de atat, utilizatorul poate beneficia si de consultanta telefonica si poate fi sfatuit in alegerea produselor care i se potrivesc cel mai bine.

Un astfel de magazin este i-Video, societatea care detine acest site este importatoare directa a echipamentelor, iar pana de curand colabora doar cu alte societati din domeniu. Acum au lansat siteul disponibil si pentru clienti end-user. Preturile sunt unele destul de bune, iar calitatea pare a fi excelenta. Reviewurile oferite de cei care au incercat aceste produse par a oferi standarde bune atat produselor, cat si serviciilor oferite de cei de la i-Video.

Care ar fi avantajele colaborarii cu aceasta societate?

  • preturile sunt destul de avantajoase, incepand de la 222 lei pentru un DVR de 4 canale video, 51 lei pentru o camera sau 419 lei pentru un kit de supraveghere cu doua camere,
  • echipa de vanzari este una experimentata, dispunand de tehnicieni care au experienta de peste 6 ani in domeniu,
  • produsele sunt pe stoc, livrarea fiind facuta in termen de aproximativ 24 de ore sau putand fi ridicate direct de la punctul de lucru al societatii.

Asadar, daca sunteti fie un utilizator simplu care doreste sa isi securizeze mica afacere sau locuinta, fie sunteti o societate care cauta un importator pentru sisteme de supraveghere video, cele mai bune preturi le puteti gasi apeland direct la sursa. Vechimea in domeniu si preturile bune pot fi un indicator al unei bune colaborari, dar si al unui rezultat grozav la costuri destul de reduse.

(articol primit prin mail)

Lasă un răspuns