Cel mai frumos magazin online

Nu știu dacă mă citiți regulat, dar dacă da, poate ați observat că în trecut am scris, e drept că nu pe acest blog, despre Dispotrading. Este vorba de un magazin online care vinde echipamente de protecție, uniforme de lucru, halate pentru medici și în general tot ce ține de domeniul ăsta. Magazinul avea prețuri avantajoase, produse sub marcă proprie (Missena), unele chiar confecționate în România, și deci era un magazin de pus la bookmarks, dar, dacă avea ceva criticabil, acel lucru îl constituia tema sau aspectul site-ului. Ei bine, Dispotrading și-a schimbat de curând site-ul și cu ocazia asta vreau să îl trec la capitolul „așa da”, pentru că este unul dintre cele mai frumoase site-uri de magazine online pe care am intrat până în prezent.

dispotrading

Intrați pe linkul anterior, sau pe pagina principală: www.dispotrading.ro, ca să vă convingeți. Designul este modern, cu un header foarte mișto, cu două preview-uri care se schimbă repede când dai click, o parte centrală care ia tot ce-i mai bun din interfața modernă de tip Windows 10 și lasă la o parte tot ce-i aiurea, footer-ul este și el excelent, mare, culorile sunt plăcute, practic nu am cuvinte să descriu cât de bine arată acum acest site. Nu sunt vorbe goale, pur și simplu intrați pe orice magazin online de până acum, și comparați. Până și pagina de sitemap arată beton.

halat din polar missena

Paginile produselor, de exemplu pagina cu halate pentru medici din linkul de mai sus, arată și ele de nota 10. Halatele pot fi afișate pe mai multe coloane sau liniar, unul sub altul, în dreapta lor avem, foarte foarte drăguț, disponibilitatea, culorile și mărimile, precum și accesul la detalii sau butonul de adăugare în coș, în stânga niște filtre, totul afișat superb. Sus putem alege numărul de produse afilșate pe pagină și criteriul pentru sortarea lor. De exemplu le putem afișa crescător după păreț, de la halate medicale ieftine la halate medicale scumpe, deși e impropriu zis halate medicale scumpe, de vreme ce toate sunt la prețuri mai mult decât decente, adică ieftine.

halat din polar missena

Și sunt ieftine pentru că, după cum ziceam, sunt confecționate la noi în țară, sub marcă proprie, înregistrată la OSIM. Astfel se face că îți poți comanda în plină iarnă halate medicale ieftine groase în cele mai variate culori, ca verde, albastru sau roșu, pe lângă veșnicul alb, care să compenseze cumva lipsa de culoare și atmosfera posomorâtă din spitalele românești, precum și frigul, acolo unde centralele funcționează la jumătate din capacitate. De exemplu, ce părere aveți de halatele medicale din imaginile de mai sus? Eu aș zice că sunt suficient de groase și că, la 50 de lei, vi le puteți și permite.

Nu știu dacă hainele fac pe om. Dar știu că într-un spital sau într-o clinică halatele pentru medici pot colora atmosfera din cameră, la fel cum noile „haine” ale site-ului dispotrading.ro îl plasează la ani-lumină de concurență. Din păcate, pentru că eu mi-aș dori mai multe magazine care să arate ca în 2017. Dar poate o să le văd prin 2050.

Lasă un răspuns