Lumea necunoscută a videochatului

Știai că unele din colegele noastre au fost sau sunt… virgine? Textul anterior se regăsește în paginile unui site de Videochat Bucuresti, respectiv livestudio.ro. Videochatul este o nișă interesantă, care, într-un fel, ține parcă de o altă lume, de un plan cu totul paralel față de cel în care trăim noi, în care ne trezim dimineața, mergem la muncă, suntem stresați și abia ne permitem câte un concediu la mare, din când în când. Vă propun să facem o foarte sumară incursiune (virtuală, evident) în acest domeniu controversat dar totodată intrigant.

live studio - videochat

În lumea pe care o cunoaștem cu toții, joburile se găsesc greu. De obicei, atunci când ne căutăm un serviciu nou, găsim greu un post cât de cât convenabil, iar când îl găsim, trebuie să ne batem cu alți 5 sau 10 concurenți pentru el. Adică, cererea depășește oferta. Cu totul invers par a sta lucrurile în domeniul videochatului: pentru că aici unele firme te premiază sau îți acordă tot felul de bonusuri pentru a le călca pragul. Desigur, există și riscuri. Tot de pe site-ul livestudio.ro aflăm că, în cazul anumitor studiouri, când promisiunile sunt prea mari, când ți se promit bonusuri de angajare de 1000 sau 2000 de euro, e posibil să cazi victima unei țepe. Poate că, ulterior, ți se va explica că ai primit acel bonus sub forma unei ședințe foto, sau că nu ai atins targetul necesar pentru a beneficia de el, sau altceva similar, pentru că cine ți-ar oferi o grămadă de bani doar ca să te angajezi, înainte de a produce cel mai mic beneficiu pentru firma angajatoare? Acesta e doar unul din riscurile domeniului, le puteți găsi pe toate în paginile acestui site, și, apropo, e de apreciat faptul că un studio de videochat îți explică și care sunt riscurile din acest domeniu.

Dincolo de asta, angajarea la un astfel de studio rămâne cu mult diferită de o angajare la un job obișnuit. De exemplu, LiveStudio nu îți promite mii de euro, dar, dacă vrei, îți oferă un salariu fix, de până la 4500 de lei, ceea ce tot este mult. Plus șansa de a câștiga diverse premii în cadrul concursurilor organizate de agenția lor. Acum, faceți o mică pauză și gândiți-vă pentru un moment: ce alte firme, exceptând studiourile de videochat, ați auzit voi să ofere concursuri pentru angajați, cu premii ca sejururi în străinătate sau diverse aparate scumpe? Când, dimpotrivă, auzim de firma mari, ca Apple sau Amazon, care își tratează angajații în ultimul hal, privindu-i ca pe niște sclavi.

Diferențele nu se opresc aici. Angajarea la LiveStudio se poate face indiferent de studiile pe care le ai și chiar indiferent de felul în care îți trăiești viața sexuală, lucru care rezultă din prima frază a articolului. Odată ajunsă acolo, beneficiezi de o ședință foto cadou și de training profesional, care să te pregătească, să te instruiască, să te facă să-ți pui în valoare cât mai mult atuurile și să câștigi cât mai mulți bani, indiferent că ești timidă sau impulsivă. Desigur, toate informațiile pe care vi le prezint sunt luate de pe site-ul lor. Dar nu este singurul site care oferă astfel de servicii și avantaje.

Trăgând linie, de o parte avem omul obișnuit, care muncește 8-10 ore pe zi, uneori în condiții inumane, ajungând să se „prostitueze”, la modul simbolic, pentru șefi, ba chiar să facă ore peste program, toate acestea pentru un salariu de subzistență, în timp ce, în paralel cu lumea noastră, se află o alta, unde fete drăguțe și dezinhibate întrețin fanteziile virtuale ale clienților din alte țări, într-o perfectă confidențialitate, într-un cadru privat, în camere de lux, lucrând după un program lejer, ales de comun acord cu ele, și câștigând de câteva ori mai mult decât câștigăm noi.

Poate spune cineva, cu mâna pe inimă, că, dacă s-ar fi născut fată, nu ar fi fost măcar o dată tentat de această posibilitate? 🙂

Comments
  1. Principalul motiv pentru care acest domeniu de activitate s-a dezvoltat atat de mult la noi in tara este pentru ca majoritatea femeilor isi doresc sa aiba castigrui mari si reusesc sa fie cele mai bune in activitatea pe care o desfasoara, iar videochatul s-a dovedit un job avantajos din toate punctele de vedere.

  2. Eu sunt o persoana curioasa si foarte deschisa, iar pentru mine orice job legal este bun, de aceea, acum vreo 3-4 ani am intrat in aceasta industrie… si nu regret deloc. Cam toata lumea din jurul meu stie unde lucrez si sunt foarte ok cu acest lucru, dar mie oricum nu mi-ar fi pasat pentru ca este viata mea, nimeni nu este eu! Fetelor, indrazniti sa cereti mai mult de la viata, nu trebuie sa traiti intr-un mediu robotic cu un salariu mizer si doar sa asteptati weekend-urile pentru a iesi din rutina de birou. De altfel… nu ati vrea sa vedeti ce e peste hotare? Pana acum 3 ani nu zburasem niciodata cu avionul pentru ca nu mi-am permis si am 28 de ani in prezent. In acest moment cred ca am peste 30 de zboruri si foarte multe locuri vizitate. Doar indrazniti!

  3. Cu siguranta sunt de acord cu Iana, daca nu indraznesti sa te zbati pentru ceea ce doresti, in primul rand nu ai de unde sa stii ce sanse iti pot aparea pe parcurs. De asemenea, fara dorinta de a aspira catre ceva mai bun decat ce ai obtinut pana acum, nu pot ajunge mai sus.

  4. Cand ti se iveste sansa, trebuie sa profiti de ea. Daca videochatul este sansa ta, atunci mai bine incerci decat sa regreti ca nu ai incercat. Foarte multe persoane lucreaza in prezent in domeniu si observam faptul ca multe dintre acestea au reusit pe plan financiar si nu numai.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: