Telefoane fără huse

Unul dintre cele mai importante lucruri când își iei un telefon nou este să-i cumperi și o husă. Asta dacă nu ai deja una care se potrivește de la vechiul telefon, desigur. Și dacă vorbim de un telefon scump, de un smartphone, cum este iPhone 7 sau Galaxy 7, cu atât mai mult. Dacă vorbim de un amărât de telefon ieftin, de generație mai veche, atunci cumpărarea unei huse nu mai este un lucru atât de important.

iphone 7

De ce merită cumpărate la pachet niște huse iPhone 7 odată cu achiziția unui telefon nou? Simplu: pentru că acesta a costat o grămadă de bani și, după ce începi să îl folosești, poate fi scăpat pe jos, se zgârie, se pătează, se deteriorează etc. O husă îl va face nu doar să arate mai frumos, ci și să fie mult mai bine protejat, menținându-și starea impecabilă chiar și după o folosire îndelungată.

Investiția este cu atât mai rentabilă cu cât o husă pentru iPhone 7 începe, pe site-ul BrandGSM.ro, spre care vă duce linkul anterior, de la numai 25 de lei. Ori, dacă ai 3000 de lei pentru un iPhone 7 nou-nouț, atunci desigur că 25 de lei reprezintă un mizilic. Un mizilic care, totuși, îți poate apăra telefonul de căzături, de lovituri, de zgârieturi, de pătări, de praf, de nisip și de orice alte intemperii, încetinind ritmul deteriorării lui și prelungindu-i foarte mult viața. Bineînțeles, pentru cei care doresc o personalizare mai inedită sau spectaculoasă, există și huse mai interesante, pe măsură, la un preț ceva mai mare (dar tot mic, în comparație cu telefonul).

Tot cu 25 de lei poți să-ți cumperi huse Samsung Galaxy S7 Edge, dacă ești unul dintre fanii arhitecturii sau ecosistemului Android. Galaxy 7 este un telefon foarte bun, cu o cameră foto excelentă, de fapt începând de la Galaxy 6 camera foto o rivalizează, în lumină bună, pe cea a unor aparate semiprofesionale sau chiar profesionale, în opinia mea. Și atunci, de ce să nu protejezi această bijuterie, dându-i și un aspect cool?

Eu am un amărât de Nokia Lumia, evident cu mult mai ieftin, dar tot am o husă la el. Simplul fapt că are o husă siliconată îl face să arată mult mai cool și să aibă un grip mai bun, adică să îl țin mai bine, să am o senzație mai plăcută în palmă și să nu îmi alunece din mână așa de ușor. Dacă voi aveți bani să cumpărați un Galaxy 7 sau un iPhone 7, atunci încă 25-100 de lei în plus este o nimica toată, și deci vă recomand să aveți în vedere această opțiune, pentru a vă bucura un timp cât mai lung de telefonul vostru.

Lasă un răspuns