Angajări videochat în București

Dacă vrei să faci videochat, în rândurile următoare o să îți prezint un studio din capitală care face angajări în acest domeniu. Articolul de față se putea numi Angajari videochat Glamour Studio, pentru că este vorba de studioul Glamour, pe care îl poți accesa prin linkul anterior. Conform informațiilor de pe site, orice fată care dorește să fie inițiată în tainele videochatului, pe care să-l practice sub forma unui job legal, este binevenită în rândurile angajatelor Glamour. Ba mai mult, fetele din provincie sunt invitate să se mute în București, pentru a face o carieră în videochat.

angajari videochat

Înainte de orice, nu cunosc acest studio la prima mână, pentru că nu am profesat în domeniu, așa că toate informațiile din articol se bazează pe impresia lăsată în urma vizitării site-ului și a paginii lor de Facebook. Pentru că au și pagină de Facebook, cu aproape 20.000 de fani, like-uri și distribuiri la postări și recenzii pozitive. Ziceam că fac angajari videochat și promit fetelor o carieră frumoasă. Dar se poate vorbi de carieră în acest domeniu? Poate că da, dacă ținem cont de faptul că studioul nostru are aproape 10 ani de experiență.

În acești 10 ani, Glamour Studio a avut zeci de modele și zeci de vise împlinite. Care sunt visele unei tinere fete interesată de angajări la studio de videochat? Mașini, ținute scumpe, de firmă, vacanțe de lux, operații estetice, case, plus multe mii de dolari, în bonusuri și premii. Ei bine, ce să completez aici, fiecare cu visele ei! 🙂 Dar să reținem partea cu salarizarea: de două ori mai mare decât minimul pe economie, putându-se ajunge la 5.000-6.000 de lei pe lună, lucru cu care de altfel se laudă mai toate firmele care fac angajare videochat.

Partea interesantă, din punctul meu de vedere, este cu mutatul în capitală. Iată câteva din motivele care te-ar putea determina să îți faci bagajele și să îți încerci norocul în București:

  • Te ajută cu mutarea, oferindu-ți posibilitatea de a beneficia de o cazare confortabilă. Comentariul meu: lucrul ăsta e foarte mișto pentru fetele care oricum doreau să meargă în capitală pentru a-și încerca norocul într-un oraș cu mai multe perspective, dar nu aveau suficienți bani. Tot pentru ele este oarecum și mai problematic, deoarece neavând încă posiblitatea de a te susține singură, vei fi cumva la cheremul celui care-ți asigură totul, mă gândesc.
  • Ți se oferă abonament medical la o clinică privată scumpă și accesul la un program de finanțare intern (care, iarăși, este cu două tăișuri).
  • Beneficiezi de ședințe gratuite de training, make-up și hairstyle, adică machiaj și coafură, sesiuni foto-video profesioniste, pentru a deveni tot mai bună la ceea ce faci, lucruri din care deci înveți ceva. Tot aici ei includ diverse răsfățuri și atenții, ca dulciuri, SPA, cadouri.
  • Ți se deschid porțile unor evenimente internaționale din acest domeniu.
  • Am lăsat la sfârșit banii, despre care v-am zis că ar fi mulți, dar probabil ăsta e principalul scop pentru fiecare fată interesată de angăjari la studio de videochat.

Cam asta ar fi, pe scurt. Pe lung, pe site-ul lor. Sfatul meu? De data asta nu vă dau niciun sfat, că nu-i articol motivațional sau de opinie, ci de acces la anumite informații. Lumea videochatului există, angajare videochat este o expresie căutată pe Google, fie că vrem, fie că nu, iar pentru cele care doresc să facă pași în acest univers, iată acum încă un studio unde se pot angaja și care, la o privire din afară, arată ok.

Comments
  1. Eu cred ca este foarte important sa te angajezi la un studio de videochat in care poti avea incredere. Conteaza foarte mult sa te duci cu zambetul pe buze la job.. poate mai mult ca orice! 🙂 Eu lucrez la https://charmstudios.ro , fetelor si credeti-ma ca sunt foarte multumita, de la banii pe care ii iau si pana la colectiv, la atmosfera, la tot…

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: