Ați zburat cu Wizz Air?

Ați zburat până acum cu bilete avion wizz air? Eu nu. Prin urmare, am câteva întrebări despre aceste bilete wizz air, pe care doresc să vi le pun, poate mă edificați în comentarii. Nu înainte de a mă justifica: avionul este la ora actuală cel mai rapid mijloc de deplasare. Nu știu dacă și cel mai comod, înțeleg că unii au rău de înălțime, precum și că le e frică de accidente, dar asta n-are a face: statistic, accidentele de avion sunt cele mai reduse. Am auzit chiar că mai mulți oameni mor câzând pe stradă decât în urma unui accident aviatic. Așa că e safe, dar cât este de ieftin?

aeroport

Aerolines oferă bilete de avion cu compania wizz air la prețuri, zic ei, foarte mici. De pe pagina din link aflu că WizzAir (deci până la urmă cum se scrie, legat sau dezlegat? sau oricum? nici asta nu știu, că găsesc ambele variante pe net) este o companie fondată în anul 2003, principalul ei investitor fiind o companie americană, Indigo Partners. Primele bilete de avion wizz air s-au emis pentru o cursă din 19 mai 2014, cu plecare de pe aeroportul Katowice, din Polonia. WizzAir are sediul principal în clădirea 221 din Aeroportul Internațional Ferenc Liszt din Budapesta, Ungaria, și deservește anual circa 15 milioane de călători pe întreg mapamondul.

Toate bune și frumoase, dar să ne întoarcem la capitolul bilete avion wizz air. Pe pagina din linkul anterior citim că cea mai simplă modalitate de a zbura ieftin o reprezintă cursele low-cost, iar wizz air este una dintre companiile care oferă astfel de călătorii avantajoase. Și, desigur, că prin Aerolines se pot face rezervari bilete de avion online ieftine. Paleta de orașe românești este generoasă: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Craiova, Arad, Iași, Sibiu, Constanța și Târgu-Mureș. Lista de posibile destinații este și ea bogată, o puteți consulta, pentru fiecare oraș în parte, pe acea pagină.

Așadar, folosind aceste curse low-cost, sau cu preț redus, poți zbura în foarte multe orașe din Europa și nu numai, așa că, dacă se întâmplă să ai de făcut o călătorie într-una din țările în care operează wizz air, poți ieși în economie de bani. Toate bune și frumoase, doar că eu, după cum vă spuneam, nu am zburat nicioidată până acum prin wizz air. Așa că vă întreb, pe cei care ați făcut-o, cum a fost și dacă sunteți mulțumiți de serviciile lor. Puteți lăsa opiniile voastre în comentarii, dacă aveți timp și chef.

Lasă un răspuns