Ce faci când ți se strică mașina de spălat

Ce faci când ți-e poftă de o pizza? Păi mergi la pizzerie și mănânci una. Dar dacă ți-e lene? Atunci comanzi una acasă, și plătești ceva mai mult pe ea. Ce faci când ți se strică mașina de spălat? Cumperi una nouă. Dacă nu ai bani, cauți un service pentru mașini de spălat și o duci acolo. Dar dacă ți-e lene, nu vrei să o cari și nu vrei să te desparți de ea pentru mai multe zile? În acest caz, îi suni pe cei de la Go Service, care vin ei acasă să ți-o repare. La același preț pe care l-ai da dacă ai duce mașina la ei.

masina de spalat haine

Go Service asigură service masini de spalat pe toată raza orașului București, lăudându-se că ajung la tine în maxim 2 ore. Partea frumoasă este că lucrează inclusiv sâmbăta, până la orele 20, iar duminică sunt disponibili pentru a prelua comenzi. Partea și mai frumoasă este că repară orice marcă de mașină de spălat. De fapt, totul e o parte frumoasă la ei. Pentru că transportul și diagnosticarea este gratuită, ceea ce-i mare lucru. Pentru că vin la tine pe loc, iar asta înseamnă că nu ai de așteptat, cu mașina uitată cu săptămânile într-un depozit, fără să-ți poți spăla hainele. Și, nu în ultimul rând, oferă garanție de până la 24 de luni.

Sunt pline blogurile de plângeri despre cum persoana în cauză l-a sunat pe instalator, sau pe electrician, sau pe tâmplar, iar acesta nu s-a prezentat, sau a venit și a făcut o treabă de mântuială, și acum trebuie refăcută etc. Pare că domeniul serviciilor este în România la pământ, deși există foarte multă cerere și posibilitatea de a face bani. Am putea considera că bloggerii sunt o specie aparte, evitați de toți meseriașii români. Dar poate că ar fi mai onest să recunoaștem că mulți dintre acești meseriași sunt pier-de-vară. Din acest punct de vedere, mă bucură faptul că există și firme serioase, sau cel puțin asta lasă să se vadă Go Service, o firmă ce se zbate să transmită ca mesaj central faptul că trimite oamenii la tine acasă, pe banii ei, oameni pricepuți, care nu pleacă până nu-ți repară problema, indiferent de tipul mașinii de spălat pe care o ai.

Așa că, dacă locuiești în capitală și rămâi în pană cu mașina de spălat, iar hainele murdare ți se adună în baie și nu mai ai unde să le pui, în loc să cauți reparatii masini de spalat Bucuresti, poți să-i suni pe cei de la Go Service și să faci o încercare cu ei. Nu știu prețurile pentru că eu nu locuiesc în București. Din păcate, deoarece la mine în oraș încă nu există încă o astfel de firmă. Poate pe viitor.

Lasă un răspuns