Costume stilate pentru bărbați

Datorită faptului că marea majoritate a oamenilor nu au bani, am ajuns să fim înconjurați de magazine care îi țintesc pe cei mai săraci. Plus că, datorită modei și a gusturilor maselor, am ajuns să fim asaltați de haine și costume mediocre sau chiar de prost gust, îndrăznesc să opinez. Accesorii vestimentare ca butoni camasa, batiste și papioane au intrat parcă în istoria balurilor părinților. Și totuși, de unde să se îmbrace astăzi un gentleman stilat, care își permite mai mult decât tânărul angajat la o multinațională?

costum de bărbați

Citeam cu câțiva ani în urmă, pe blogul unui bărbat care se întreține și are gusturi rafinate în materie de haine, pe când era în România, că a colindat Timișoara fără a găsi altceva decât oferte vestimentare nesatisfăcătoare, de proastă calitate, deși avea la el bani și era dispus să-i ofere pe un produs de vârf. Așa se întâmplă când marea majoritate a comercianților de haine încep să targeteze masele. Pierd din vedere faptul că există o nișă de bărbați care nu duc grija zilei de mâine și doresc să se îmbrace bine, respectiv să consume și să posede produse și articole de calitate. Aceștia au bani dar nu prea găsesc produsele în cauză. Și țineți cont că Timișoara e un oraș mare, deci nu vorbim de coluțuri uitate de lume, din provincie.

Dacă te-ai regăsit în rândurile de mai sus, te invit să faci o vizită virtuală pe gentlemenscorner.ro, unde vei găsi, alături de accesoriile amintite, camasi de nunta de cea mai bună calitate, ținute de gală, ciorapi, curele, pantofi etc, produse în colaborare cu firme de prestigiu sau pe baza unor țesături fine, de la furnizori celebri pe plan mondial. Cel puțin asta reiese din parcurgerea site-ului și din brandurile listate acolo. Branduri ca: Cerruti, Valentino, Drapers, Cotonificio Albini, Holland & Sherry.

Tipul de care vă povesteam spunea că-și comandă cămășile din străinătate. La acea vreme mi s-a părut puțin hilar. Astăzi însă, dacă ar mai locui în România (între timp s-a mutat), și-ar putea lua o cămașă de gală Marcella la 600 de lei, din bumbac egiptean superfin, direct de pe Gentlemen’s Corner, sau, de ce nu, un întreg costum. Costum pe care și l-ar putea asorta cu niște butoni Tateossian, după numele creatorului lor, Robert Tateossian, poreclit „King of Cufflinks”, care avea un stil cosmopolit unic. Pentru că, atunci când butonii sunt nu doar de firmă, ci și placați cu rodiu și conțin praf de diamante negre, nu se mai asortează cu costumul, ci costumul se asortează cu ei.

În sfârșit, ca să trag o concluzie: un magazin pentru cei mai rafinați și pretențioși bărbați.

Lasă un răspuns