Coșuri cu cadouri de mărțișor

Ziceam acum câteva zile că practic a trecut iarna, dar se pare că ‘nea Ilie s-a supărat pe nonșalanța mea, așa că astăzi e vreme mohorâtă, ninge și, cine știe, s-ar putea să avem un sfârșit de februarie urât. Totuși, calendarul nu stă pe loc, așa că trebuie să ne gândim deja ce cadouri să le facem fetelor și femeilor din viața noastră, cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie. Iar dacă avem o firmă cu niște angajate, trebuie să ne gândim și ce cadouri să le facem lor, sau partenerelor de afaceri, sau șefelor de instituții etc.

cadou martie debonaire spring

Când vine vorba de cadouri „oficiale”, te vei gândi de obicei la coșuri cadou de 8 martie. În particular, niște coșuri frumoase, împletite din lemn, cu motive tradiționale, sau dimpotrivă, moderne și elegante, care să facă o impresie bună dar să nu te oblige să bagi mâna prea adânc în buzunar. Până acum am văzut cosuri cadou 8 martie doar pe Debonaire.ro, și vă invit să le vizitați și voi. Dar acestea depășesc cu mult în frumusețe și rafinament niște simple coșuri cadou cosmetice.

Debonaire este un site specializat pe cadouri corporate. Adică cadouri cu ocazii festive, cadouri pentru angajați, cadouri de tip business. Fiind vorba de un serviciu specializat pe așa ceva, cei de acolo reușesc să îmbine produsele de calitate cu prețurile mici, iar aceste produse sunt și alese cu gust, astfel încât să se preteze oricăror exigențe, eliberându-vă de grija de a face voi alegeri neinspirate. De data asta, cu ocazia apropierii primăverii, celor de la Debonaire le-a venit ideea să dea sintagmei cadou mărțișor o notă cu totul specială. Iar rezultatul le-a ieșit de minune!

cadou martie debonaire springfield

Pentru că te-ai aștepta ca un serviciu de cadouri corporate să fie oarecum sobru și să ofere cadouri martie mai reci, în schimb, coșulețele celor de la Debonaire depășesc orice așteptare! Sunt absolut superbe! De exemplu, găsim printre ele mini-grădini compuse din mini-roze, bulbi de zambilă, iris, crocus și diverse soiuri de narcise, în vase ceramice minunate, alături de fluturi decorativi din pene și alte accesorii, la circa 33 de lei, plus TVA. Sau coșuri senzaționale cu toartă, adăpostind fluturi de rattan, bulbi de kalanchoe și muscari, plus narcise, broșe-mărțișor din ceramică pictată manual etc, la sub 30 de lei. Și nu am menționat decât două tipuri de cadou mărțișor din lunga lor listă.

Listă pe care vă invit s-o parcurgeți pe îndelete, deoarece, în opinia mea, aceste cadouri martie, indiferent că sunt coșuri cadou cosmetice sau cu flori, constituie o alegere excelentă nu doar pentru angajatele sau partenerele de afaceri, ci chiar pentru fetele, iubitele, nevestele (ori amantele) din viața voastră privată, și că le vor da, la propriu și la figurat, pe spate. Într-un cuvânt, sunt cadouri minunate, la prețuri mici, pline de gingășie și rafinament, care vor încânta pe oricine le va primi! Na, asta e, sunt atât de frumoase că nu le pot descrie într-un singur cuvânt.

Lasă un răspuns