Cu ce te îmbraci la bal?

Fiecare vârstă își are momentele ei speciale. Dacă ești liceeană, atunci ele includ, fără îndoială, balul bobocilor și banchetul de final de liceu. Iar în aceste momente, vei dori să strălucești de frumusețe și eleganță! Și pentru asta vei avea nevoie de o ținută adecvată. Dacă ai intrat pe acest articol, atunci ai căutat probabil rochii pentru banchet, rochii de banchet ieftine sau rochii la balul bobocilor. Prin urmare, dă-mi voie să-ți prezint un magazin care vinde rochii atât de frumoase, încât mai mult ca sigur vei atrage privirile băieților din sală, devenind fata superbă de la bal!

rochie-baby-doll-rosie-cu-bust-din-tul-cu-dantela-neagra

Dar de ajuns cu teaserul. Rochii pentru banchet sau balul bobocilor se găsesc pe multe site-uri și magazine online, dar cele de pe inpuff.ro sunt pur și simplu mirifice. În primul rând, diversitatea de modele, texturi, croieli și culori le fac adecvate oricărui gust. De la rochii baby-doll sexy și atractive, în roșu și negru, ca cea din prima imagine, până la modele reci și elegante dar extrem de rafinate, cum este rochia cu albastru și alb din imaginea secundă, trecând prin tot ce ți-ai putea închipui, site-ul ÎnPuff are câte ceva pentru fiecare. Astfel încât tu să te simți, literalmente, în puf. Iubitoarele de rochii de banchet lungi, rochii din mătase sau rochii cu broderii vor găsi și ele nenumărate variante dintre care abia dacă te poți hotărî pe care s-o alegi.

Mie personal îmi plac aproape toate de acolo. N-o să insist pe frumusețea rochiilor, deoarece se vede cu ochiul liber de la o poștă. O să-ți spun doar că m-am uitat la pagina “De ce noi”, iar magazinul ți le va livra direct din stoc, în decurs de 24 de ore, prețul transportului fiind zero la comenzi de minim 300 de lei. Și că, odată înregistrată pe site, vei beneficia de un bonus sau discount de fidelizare de 3% la fiecare comandă plasată. Nu-mi dau seama de ce se laudă și cu faptul că, dacă nu îți convine ceva la rochia de banchet cumpărată, o poți returna indiferent de motiv în termen de 14 zile și primești un alt produs la alegere, sau banii înapoi. Din punctul meu de vedere, la cât de frumos arată rochiile, nu vor avea prea multe retururi.

rochie-baby-doll-cu-dantela-bleumarin

Au trecut ceva ani de când am pășit de pe băncile liceului. Țin minte că la banchetul nostru fiecare și-a căutat haine, rochii pentru banchet sau costume cât mai frumoase, în orașele mari din apropiere, uneori la zeci sau sute de kilometri distanță. Astăzi, internetul îți aduce orice magazin la un click distanță, iar hainele le primești a doua zi, la ușă. La fel pentru balul bobocilor. Și poate, cine știe, faptul că îți vei comanda o rochie superbă, care să te pună în evidență, nu-ți va aduce puncte în minus la concursul de miss. 🙂

Lasă un răspuns