Cum animi petrecerea copilului tău

Cu toții am trăit momente magice când am fost mici. Ca băieți, ne-am luptat în săbii și pistoale cu prietenii noștri sau ne-am transpus în pielea unor personaje de tip super-erou din desenele animate cu Spiderman, Superman, Hulk etc. Fetițele s-au imaginat zâne sau prințese de basm. Dar acestea au fost simple ficțiuni, cel puțin în cazul meu. Iar visele au existat doar atunci când aprindeam televizorul sau citeam o carte. Astăzi însă, prin intermediul trupei de la Momente Magice (www.momente-magice.ro), avem ocazia să transformăm aceste vise în realitate pentru micuții noștri.

momente magice

Prin intermediul acestui site puteți angaja niște animatori la petreceri pentru copii in Bucuresti contra unor sume modice. Astfel, închirierea unui personaj obișnuit de basm sau de poveste vă costă 80 de lei pe oră. La 5 ore contractate, una este gratuită, deci plătiți numai 4. Și, slavă Domnului, aveți de unde alege caractere sau personaje: de la simpli clovni și clovnițe până la Mickey Mouși, pirați, piraterițe, super-eroi de desene animate (Batman, Spiderman etc), eroi din filme (Star Wars), prinți și prințese, cenușărese, lista este aproape nelimitată, ceea ce înseamnă că veți găsi în ea și personajul preferat al copilului dvs. Iar dacă locuiți în capitală, transportul este gratuit.

animatori momente magice

Când puteți apela la serviciile lor? De exemplu, cu ocazia unei serbări care-l are în centru pe fiul sau pe fiica dvs. Dacă este ziua copilului vostru și vreți să organizați o petrecere surpriză, la care să invitați și pe alți copii, poate pe prietenii lor, poate pe colegii lor de clasă, puteți apela la momente-magice.ro, pentru o serbare care să-i lase pe invitați cu gura căscată și să-i facă să se distreze de minune. Pentru că niște animatori de petreceri pentru copii creează o atmosferă specială, un cadru de poveste, care face ca serbarea să fie una reușită. În plus, vin și cu idei sau cu teme de petreceri. Puteți găsi la ei pe site o galerie foto care să vă edifice despre cam cum ar arăta o astfel de serbare.

animatori petreceri copii

Eu mi-aș dori așa ceva pentru copilul meu mai ales pentru aminitiri și poze. Sigur, și pentru magia clipei, el pe aceasta o va trăi în primul rând, va fi un spectacol fabulos, cu care se va putea mândri la școală, dar serbarea trece, copilul crește, devine adult și își schimbă preocupările. Dar poate că ar vrea să rămână cu niște fotografii, cu niște amintiri plăcute de când era mic. Iar eu, când mă uit în mica mea arhivă de poze din copilărie, nu văd niciuna în care să fi fost îmbrăcat în personaj fantastic sau să mă fi aflat în compania unuia, având fața pictată, și pe care să i-o pot arăta, acum sau peste câțiva ani, fiului meu. Animatorii de petreceri pot face lucrul ăsta pentru copilul vostru.

Comments
  1. Interesant articolul! i-am avut invitati pe cei de la Momente Magice la ziua fiului meu. Pot spune ca au fost foarte profesionisti si punctuali. Ii recomand cu drag !

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: