În căutarea finalului fericit

Știți de saloanele cu masaj erotic? Bineînțeles că ați auzit de acest domeniu, ca toată lumea. M-am tot întrebat cât la sută din ce se spune despre aceste saloane este realitate și cât este mit. Mă refer la cele din România, firește. Sau din București. Multe dintre ele au site. De exemplu, mă uitam mai devreme în paginile unui site de profil care afirmă că face masaj tantric in Bucuresti, respectiv Artemis Masaj. De fapt ce masaj tantric, că pot să-i spun direct masaj erotic, că asta și e, negru pe alb. Ei bine, nu scrie clar că e cu finalizare sau nu, ori cu happy ending. Iar asta m-a făcut puțin curios.

fata sexy

Adică vă dați seama, firmă centrală, din capitală, cu salon în Piața Victoriei, cu număr de telefon la care să te programezi (de exemplu la final de săptămână, când știi că pleacă nevasta în delegație iar tu vei fi, din cauza asta, foarte stresat și deci vei avea nevoie de un masaj tantric reconfortant) și, când ajungi acolo, să te lase… masat pe jumătate, ca în clipul de la final? Adică mă întreb și eu, în caz că am de făcut un drum prin București. 🙂

La pagina cu servicii găsim o mulțime de informații, care însă nu clarifică foarte mult chestiunea pusă în discuție. Dar ne lasă cumva să bănuim. De exemplu, vedem că fac masaj topless, despre care zic că-i de top, ceea ce cred și eu, masaj erotic nud, masaj erotic cu șampanie (mișto!), masaj cu două maseuze, sau cu trei, sau cu ulei de argan, sau pentru cupluri. Interesant ăsta pentru cupluri, la fel ca cel cu două maseuze, asta pentru iubitorii de aventuri în trei. O ședință standard durează o oră, dar se poate plăti pentru extra timp. Cel mai mic preț e 200 de lei. Partea frumoasă? Vin și la tine la hotel, pentru o mică sumă în plus! Deci o fi sau n-o fi, voi ce ziceți?

Galeria foto ne arată o mulțime de fete mai mult sau mai puțin dezbrăcate, atât de haine cât și de prejudecăți, chiar dacă fața lor este în general blurată, mărturie a faptului că firma ține la confidențialitate. Și, din nou, putem bănui că o astfel de fată este dispusă să meargă până la capăt, oriunde ar fi acel capăt. Dar dacă dăm 200 de lei și venim acasă mai frustrați decât eram când am mers la masaj? De ce nu scrie, dom’le, negru pe alb, ce mă interesează pe mine?

Îndoiala se risipește, însă, atunci când ajungi la pagina “Despre noi”. Unde scrie că toate fetele care lucrează la ei sunt majore și vaccinate. Adică înainte de angajare sunt testate medical, iar aceste teste se repetă periodic. Și tot acolo scrie: “imaginează-ți ce delicii senzuale te așteaptă… pentru că meriți un final fericit”. Deci e clar. Mi-a venit inima la loc. În București ființează, într-adevăr, astfel de saloane, care îți oferă “the real thing”. Ei, totul  e bine când se termină cu bine! 🙂

Lasă un răspuns