Inelul perfect de logodnă

Te-ai întrebat de unde să cumperi un inel de logodnă pentru iubita ta? Dacă da, am un răspuns pentru tine: încearcă pe bijuteriizehava.ro. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina cu inele de logodna și îți garantez că îți va fi greu să ieși! Ok, asta sună a intro pentru un spot publicitar, dar site-ul e cât se poate de util, interesant și frumos. Pentru că, dacă vrei să-i dăruiești un astfel de inel, vrei și ca ea să spună da. Iar o bijuterie elegantă, rafinată și scumpă o va convinge mai ușor!

inel de logodna zehava din aur roz cu diamant alb

Când vine vorba de pretenții, femeile trebuie să se muleze pe o mulțime de arhetipuri. În primul rând, se spune că dragostea trece prin stomac, așa că, pentru a fi iubite de unii bărbați, trebuie să se descurce în bucătărie. Apoi, se mai spune că trebuie să fie doamne pe stradă, la brațul soțului, dar și… lipsite de prejudecăți în pat. Mai trebuie să aibă un corp frumos, să vorbească puțin și câte și mai câte. În schimb, dacă ești bărbat, ți se cere un singur lucru: s-o convingi că o iubești! Și cum o vei convinge? Probabil nu cumpărându-i o tinichea de 200 de lei, din piață.

Inelul de logodnă este menit să fie purtat și va fi purtat, în cazurile fericite, de cătra fată întreaga ei viață pe deget. Așadar, este bine să fie un inel special, plin de strălucire și frumusețe, cu care să se poată afișa oriunde și care să nu se demodeze în timp. Inelele de logodnă și în general bijuteriile Zehava îmbină texturi tradiționale românești, unele din tezaurul dacic, ci modele etiopiene, țara de origine a creatorului bijuteriilor. Ele sunt gândite să-i confere viitoarei logodnice senzația de unicitate și eleganță.

Inenul din imagine este ales de pe pagina cu inele de logodna din aur roz, având un diamant alb. Pe site-ul Zehava, aurul poate avea diverse alte nuanțe iar în locul diamantului puteți opta pentru alte pietre naturale, de diferite culori: safir, smarald etc. Modelele sunt și ele foarte variate. Și pentru că logodna este anticamera căsătoriei, iar căsătoria ar trebui să vă lege destinele pentru totdeauna, bijuteriile de la Zehava beneficiază, după cum putem afla chiar de pe pagina principală a site-ului, de garanție pe viață și de servicii de mentenanță gratuite.

Așa că să fie într-un ceas bun!

Lasă un răspuns