Mai știți ceva de Ghiță?

Deci, să recapitulăm:1  Sebastian zis și Ghiță a dispărut din ghearele poliției la un chef al SRI. Sau cel puțin acolo a fost văzut ultima dată, public. După care a început să trimită dezvăluiri la propriul post de televiziune. Ne-a spus că ni-i va da pe tavă pe Coldea și pe Koveshi, despre care are multe date și dovezi compromițătoare. Mbon…

păcăleală

Și au curs dezvăluirile, nu mai știu exact câte, vreo 7 parcă, în care a vorbit despre Coldea. Pe Koveshi urma să o vizeze mai târziu, a zis doar la început ceva de ea, apoi a dat-o pe Coldea. Și a picat Coldea. După care, imediat după care Koveshi a făcut un tur al televiziunilor și și-a spus răspicat poziția, adică și-a întărit-o, în timp ce destăinuirile lui Ghiță au cam încetat. Adică eu n-am mai auzit de ele. Ziarele au început să-l toate pe fostul șef de facto al SRI, în timp ce Ghiță a ieșit din peisaj.

Așa că stau și mă întreb: ce-a fost asta? Că părea, în materialele trimise de el, începutul unui lung și frumos serial. De ce s-a oprit subit după ce a căzut Coldea? Și-a îndeplinit cumva Ghiță misiunea? Nu știu, întreb.


  1. vă place cum încep articolul, cu un deci și cu o recapitulare? 

Comments
  1. l-au rapit extraterestrii sau cine stie ce grupare terorista l-o tine ostatic pe numai Dumnezeu stiu unde 😀

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: