MasajArtemis, pentru zeul din tine

Se spune că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie gingașă și suavă. Desigur, cei care au inventat zicala asta nu s-au gândit la masajul erotic, dar se potrivește de minune. Pentru că dacă ești bărbat puternic atunci ai bani, iar dacă ai bani, îți poți permite un masaj ceva mai ieșit din tipare. Adică erotic. Și asta transformă sensul figurat al citatului amintit într-unul cât se poate de propriu. Dar cât de accesibile sunt saloanele de masaj erotic pentru omul obișnuit?

Artemis Masaj - Bucuresti

Pe strada General Constantin Coandă nr. 27, Sector 1 Bucuresti, ființează imobilul din imaginea de mai sus. La exterior, arată cât se poate de frumos și modern, putând fi luat drept un fel de cămin sau chiar o instituție publică. Înăuntru însă, te așteaptă o serie de tinere dezinhibate, gata să se dezbrace și să-ți dezmierde corpul cu ulei de argan sau alte uleiuri fine, în miros de lumânări parfumante, în camere roșii sau negre, după cum preferi. Prețul unei ședințe începe de la 200 de lei iar cele 60 de minute îți garantează o relaxare profundă și totală. La pachet cu serviciile oferite de fete intră și băuturile casei, adică un mini-bar pus la dispoziția vizitatorilor. Și, dacă nu-ți place deplasarea, fetele sunt dispuse să vină la hotel. Una sau mai multe, pentru că am uitat să vă zic, există diverse tipuri de masaje erotice de care te poți bucura.

Clădirea în cauză aparține salonului de masaj erotic Artemis din București. Numele este inspirat: Artemis era, la vechii greci, zeița vânătorii. Și cum ai putea să le numești altfel decât zeițe pe fetele din imaginile de pe site, de la pagina cu galeria foto? Iar faptul că majoritatea apar cu sânii goi dar fețele acoperite, întoarse sau blurate, este iarăși semnificativ: ne spune că nu prea există pudibonderisme sau inhibiții în cadrul acestei clădiri, dar firma oferă angajatelor și clienților discreția de care au nevoie.

Dacă am fost vreodată la un salon de masaj erotic? Răspunsul este nu. Dar nu mă înțelegeți greșit, motivul nu consta în faptul că aș avea ceva împotriva acestor saloane. N-o să fiu ipocrit, n-am nimic cu ele și, uitându-mă în paginile site-ului, a cam început să mă tenteze perspectiva. Și nici prețul, care nu-i mare lucru: 200 de lei costa și în 2013, acum peste 3 ani. N-am fost din simplul motiv că locuiesc într-un mic oraș de provincie, unde nu se întâmplă nimic. Până la urmă, pentru a beneficia de talentele acestor profesioniste, trebuie să locuiești în inima țării, adică să fii bucureștean.

Sau, cine știe, dacă avem în vedere că acea clădire nu iese cu nimic în evidență, poate că și în orașele de provincie trecem stresați, mai rar sau mai des, ori unii dintre noi chiar zilnic, pe lângă câte un cuibușor de nebunii ce arată absolut nevinovat la exterior, dar în ale cărui camere fete pricepute își inițiază clienții în tainele presopuncturii, pe ritmuri melodice orientale. Și, atât timp cât nu avem habar despre aceste activități, totul este foarte bine pentru noi: nu riscăm nimic și ne vedem mai departe de viața noastră obișnuită și monotonă, de simpli rugători la zei.

Dar, câteodată, poate că și unul dintre noi ar vrea, măcar pentru o zi, să urce în Olimp.

Lasă un răspuns