Momentul în care spui da

Te-a cerut în căsătorie, iar tu, topită, i-ai spus da! Spre bucuria lui, care era cu inima cât un purice! Eh, așa sunt băieții, mai prostuți. Nu știu că orice fată visează, încă de mică, să pășească alături de iubitul ei la altar. 🙂 Dar, odată cu pregătirile pentru nuntă, în mintea ta apare întrebarea: unde găsești un raft cu rochii de mireasa de cea mai buna calitate, la care să te uiți? Și există rochia de mireasă perfectă?

tânără mireasă

Nu se știe dacă rochia de mireasă perfectă este o realitate sau un mit. Eu aș spune că există în măsura în care există și mireasa perfectă. Dar BestBride.ro ne propune o serie de rochii de mireasă de diferite formate și modele, pe tipar prințesă sau sirenă, din dantelă sau din tull, care să te încânte, să te facă să te simți o prințesă, să-ți dăruiască clipe magice de vis, de poveste, de ireal.

Partea frumoasă a unei cununii este că-i tocmai acel moment magic, pe care îl trăiești o singură dată și vrei să îl trăiești la maximum. Partea proastă este că rochia în sine n-o vei mai purta niciodată, așa că practic banii respectiv sunt aruncați, începând cu a doua zi. Cum să ieși din această dilemă? Simplu, închiriind o rochie! În afară de faptul că BestBride are rochii de mireasă la reducere, o idee ingenioasă și – aș zice eu – foarte tare este faptul că îți permite să închiriezi o rochie. Nu știu la ce preț, că nu scrie pe site, e afișat un număr de telefon, iar eu n-am sunat, că nici fată nu sunt, nici în căsătorie nu m-a cerut nimeni deocamdată. 🙂 Dar presupun că sunt mult mai ieftine decât dacă le-ai cumpăra. Problem solved, pentru că poți purta o rochie absolut superbă, pe care nu ți-ai fi permis-o, și pe care o returnezi după ce totul s-a terminat.

Ai observat poate că nu ți-am vorbit foarte mult despre tipurile de rochii de mireasă de pe acest site. Despre dantelă, despre croială, despre brand. Pe de-o parte, pentru că sunt bărbat și, din punctul meu de vedere, toate sunt frumoase, le-aș lua acasă cu tot cu purtătoarele lor. Pe de alta, pentru că din pagina „miresicile noastre” se poate observa că printre clienții magazinului, sau clientele lui, au figurat Bianga Drăgușanu sau fete și chiar finaliste de la Mireasă pentru fiul meu. E o listă lungă acolo și pentru toate vei găsi poze, așa că se mai pune problema calității?

Nu știu dacă există rochia de mireasă perfectă, dar știu că, pentru o noapte, perfecțiunea se va da la o parte iar cuvintele din dicționar își vor pierde sensul în fața ta, care vei face primii pași nu doar într-o rochie albă, simbol al purității, ci și în noua ta viață, alături de cel ales. Iar mie nu-mi rămâne decât să vă urez casă de piatră!

Lasă un răspuns