Oameni cu scaun la cap

Sintagma “cu scaun la cap” se referă la minte, pricepere, chibzuință. Eu însă voi vorbi în acest articol despre scaune de bucatarie și scaune dining, mai puțin scaune pliante bucătărie, adică despre scaune la propriu, nu la figurat. Uneori, intri în câte o casă nouă, sau un apartament, ai cărui proprietari au gusturi foarte interesante în ce privește mobilarea. Pentru a face impresie, își dotează bucătăriile cu scaune directoriale sau ergonomice, care de care mai fistichii, foarte comode, adevărate fotolii în care te adâncești. Dragii mei, nu așa se face, asta e prostie!

fotoliu

Expresia scaun bucătărie este incompatibilă cu soluțiile simple și practice care ne fac viața mai ușoară. Un scaun de bucătărie ar trebui în primul rând să fie simplu și practic, și abia pe urmă comod. Pentru că te așezi în el să mănânci, nu să citești o carte sau să te uiți la film. Nu vrei să adormi în el! Un scaun pentru bucatarie ar trebui să arate ca în site-ul din link. După cum vedeți, nu ne putem plânge de lipsă de diversitate: există o mulțime de variante și modele, la cele mai diverse prețuri. Există scaune tapițate sau simple, din metal, plastic sau cu picioare de lemn. Forma, spătarul, numărul de picioare ca și distribuția lor, și nu în ultimul rând prețul, toate se pot configura. Dar, dintre atâtea variante, niciuna nu arată a fotoliu sau a șezlong!

Un taburet simplu este mai bun decât un fotoliu sau un colțar în bucătărie. Deși uneori colțarele merg, și chiar sunt mișto, în funcție de cum e poziționată masa. Dar oricum, un colțar foarte scump e păcat să-l pui în bucătărie, pentru că se pătează repede și se strică, n-ai cum să eviți asta. Poate că, înainte de a-ți mobila camerele, bucătăria și biroul, ar fi bine să citești câteva sfaturi despre cum să-ți alegi scaunul de birou potrivit și abia apoi să comanzi cele mai năstrușnice scăunele.

Apropo de asta, mai țineți minte emisiunea în care soții Pandele erau filmați în locuința lor, care era un submarin plin cu tot felul de chestii aurite? Să nu mi-o luați în nume de rău, dar mie nu mi-a plăcut designul. Chestie de preferințe. Nu trebuie să fii milionar ca să-ți mobilezi casa cu gust. Sau apartamentul. Nu trebuie să ai o vilă supraetajată. Pe ScauneOnline.ro găsești scaune de bucătărie cât se poate de frumoase, elegante, pentru toate exigențele și buzunarele. Modele clasice sau simple, modele futuriste sau avangardiste. Pentru asta nu-i nevoie să ai buzunarul doldora de bani. Cu un site de tipul ăsta și ceva inspirație când comanzi, îți poți transforma micul univers în care habitezi într-o locuință foarte modernă și prezentabilă.

Lasă un răspuns