Tobogane și căsuțe pentru cei mici

Nichiduta Trading Srl comercializează o multitudine de jucării pentru copii, printre care tobogane și căsuțe în miniatură. Dacă aveți copii mici și jucăuși, dornici de distracție, vă invităm pe site-ul nostru, www.nichiduta.ro, de unde puteți alege modelul de tobogan preferat. Nu este absolut necesar să locuiți la casă și să dețineți o curte sau un spațiu verde; modelele noastre de tobogane se pliază aproape oricăror nevoi și situații locative, precum și, lucru la fel de important, oricărui buzunar.

casuta din lemn cu etaj duplex

Iar când spunem că se pliază, ne referim la propriu: astfel, avem tobogane pliabile, începând de la numai 116 lei, cu scară, care se pot instala în interior, deci și într-o cameră suficient de mare a unui apartament, dar și tobogane de aproape un metru și jumătate, din oțel galvanizat, având scări cu mâner și trepte antiderapante, plus extensie de plastic pentru o protecție sporită, în cazul cărora transportul este gratuit.

Vă aduceți aminte de perioada copilăriei și datul pe tobogan, în parcurile special amenajate sau la stațiuni? În ultima vreme, această activitate a fost umbrită de câteva accidente datorate unor tobogane necorespunzătoare. În timp ce nu putem garanta pentru toboganele altora (și nici dvs, neavând niciun control asupra lor), vă propunem ca soluție instalarea unui tobogan personal, de care puteți avea chiar dvs grijă, și care va transforma curtea sau grădina dvs într-un adevărat parc de distracții pentru cei mici. De ce să mergeți în parc, când puteți aduce parcul la voi acasă, oferindu-le micuților voștri clipe de care voi nu ați beneficiat decât atunci când ieșeați în oraș?

Sau puteți să le faceți cadou copiilor voștri, de ziua lor, o căsuță în miniatură. Casutele copiilor pot fi gasite online la adresa noastră, nichiduta.ro, și vin în 47 de variante sau combinații, începând de la circa 300 de lei. Evident că unele sunt mai mici, dar, deși toate sunt pentru copii, avem și căsuțe mai mari, chiar cu etaj, în sistem duplex, cum este căsuța din imaginea alăturată. Din păcate, pentru aceasta va trebui să dispuneți de o curte, de o grădină sau de un spațiu verde suficient de larg, neputându-vă garanta că ea va intra într-o locuință, oricât ar fi aceasta de mare și de înaltă. 🙂

Mulți dintre noi am crescut într-o perioadă în care nu visam să avem așa ceva în curtea noastră. Astăzi însă ne putem permite să le facem copiilor astfel de bucurii, transformând spațiul în care se joacă ei într-un mic paradis, la un preț destul de mic. Mai mult, putem comanda aceste tobogane și căsuțe direct de pe net, din confortul propriului nostru fotoliu, ele ne sunt aduse direct acasă, prin curierat rapid, și le putem plăti în momentul livrării. Poate că, totuși, și viața noastră e mai ușoară azi!

Lasă un răspuns