Tradiții vechi, petreceri moderne

Tradițional, ursitoarele sunt niște ființe imaginare, un fel de zâne, care decid destinul unui copil încă de la naștere, conferindu-i acestuia diverse calități și defecte. Tradiția datează din vremuri străvechi, de la moși-strămoși, și nu ne spune prea multe despre aceste ursitoare. De exemplu, nu știm dacă ele sunt frumoase sau urâte. Însă, în mod cert, fetele care joacă rolul de ursitoare botez de pe ursulla.ro arată minunat. Și cu asta ajungem la tema articolului de față: împletirea unor datini străvechi și lumi de basm moderne cu universul real al copiilor noștri.

animatori petreceri - batman

Mai exact, este vorba de o idee interesantă, aceea de a dărui acestor copii, la diverse ocazii, cum ar fi serbarea unei zile de naștere, sau petrecerea botezului, un cadru magic, feeric, de poveste, invocând în acea petrecere personajele lor favorite din basme. Ideea nu este unică dar personajele de pe Ursulla sunt, într-adevăr, remarcabile, atât prin calitatea costumelor cât și prin diversitatea tematică. Avem, astfel, clasicele ursitoare amintite mai sus, apoi animatori pentru petreceri de orice tip, magicieni care-i pot încânta pe micuți cu tot felul de trucuri speciale, Moși Crăciuni și Crăciunițe, plus diverse personaje tematice sau de sezon.

Concret, să zicem că vrei să faci ziua copilului tău, așa că dai o petrecere la care îi inviți pe toți prietenii lui. Ca să faci o petrecere cu adevărat specială, dacă desigur ai un copil suficient de mic, poți aduce niște animatori petreceri copii, care vor crea un cadru de poveste, făcându-i pe copiii prezenți să fie absorbiți în acest cadru și să trăiască serbarea ca pe un moment magic. Asta include costumație specială, numere de magie, cântece, basme, jocuri de grup, ba chiar și picturi pe fața celor mici, dacă ei doresc, realizate de profesioniști. Bineînțeles, tema petrecerii va fi susținută și de aparatură modernă, care să creeze diverse efecte.

E ușor de imaginat de ce o astfel de petrecere poate fi o mare reușită. Iar, pentru că trăim în epoca internetului, putem rămâne de pe urma ei și cu o mulțime de amintiri transpuse în poze digitale. Ceea ce este interesant e că animatorii Ursulla nu se limitează la cadrul tradițional al poveștilor, ci infuzează și elemente noi, moderne, ca de exemplu personaje din fantasticul unor filme cu super-eroi, iar petrecerile pot fi organizate nu doar într-un cadru personal, ci și în unul corporate, ca de exemplu într-un mall sau parc, cu ocazia unor serbări de grup.

Ideea unor astfel de petreceri este frumoasă, mai ales că eu, mic copil fiind, nu am avut ocazia să particip la așa ceva. Iar site-urile din link par să aibă suficientă vechime și experiență (peste 10 ani) cât să vă asigure un spectacol de vis. Așa că nu-mi rămâne decât să vă urez petreceri de basm, în compania acestor animatori!

Lasă un răspuns