Un articol pe zi

Dacă v-ar întreba cineva ce este un blogger, care ar fi răspunsul vostru? Probabil cea mai simplă și la îndemână definiție este că bloggerul e acea persoană care are un blog. Dar eu nu sunt de acord cu această definiție, cel puțin nu în totalitate.

articole pe blog

De ce nu sunt de acord? Pentru că nu consider că simpla posesie a unul lucru este de ajuns ca să te transforme într-un profesionist (și nici măcar amator) în acel domeniu. De exemplu, orice om care are o mașină este automat șofer? Orice om care are un calculator este automat informatician? Orice om care are un aragaz acasă este automat bucătar? Orice om care are un teren la țară, moștenit de la bunici sau părinți, este automat țăran sau agricultor? Vă las pe voi să continuați cu exemplele.

M-am uitat puțin în arhiva blogului și am constatat că, deși februarie este o lună scurtă, ce încă nu s-a terminat, am deja 35 de articole publicate în această lună. Cu alte cuvinte, am scris, în medie, mai mult de un articol pe zi. Dar alaltăieri și-n ziua precedentă n-am scris niciunul. Și pentru că vreau să evoluez în acest domeniu, îmi propun ca, indiferent de cât scriu pe alte bloguri și ce fac în offline, să public cel puțin un articol pe zi pe SunLog. Adică în fiecare zi să apară pe acest blog cel puțin un articol nou.

Pentru început vreau să mă țin de lucrul ăsta 3 luni, adică în perioada martie – mai. Știu că viața este neprevăzută, dar, să fim serioși, dacă vrei un lucru, îl faci. De exemplu, orice blogger are posibilitatea de a scrie câteva articole în avans, pe care să le programeze la o dată ulterioară, sau din care să publice unul foarte rapid, dacă se află în criză de timp din cauza unor conjuncturi ce nu țin de controlul lui, așa că nu voi avea nicio scuză dacă nu voi reuși. Cu atât mai mult, nu am nicio scuză dacă nu încerc.

Să vedem cum îmi iese.

Comments
 1. Cristina Dragomir

  abia acum realizez cate calificari am. Detin si aragaz si calculator si drujba… Lasand gluma la o parte, pune mana la treaba!

 2. Ethos

  Adică pe tastatură, vrei să zici! 🙂

 3. mihaelanistor

  Incerc si eu sa scriu un articol pe zi ca sa nu imi ies din ritm, ca sa nu las cititorilor timp sa plece in alta parte.
  E greu sa fii blogger si e la fel de greu sa le explici altora ce e bloggingul si cat de mult se munceste.

 4. Ethos

  Da. Eu am totuși avantajul că sunt burlac. O tânără mămică, de exemplu, cred că va găsi mult mai greu timp liber pentru așa ceva, deci merită mai multe aprecieri decât mine. 🙂

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: