Afiliere cu aparate de slăbit

Scriam vineri că vreau să mă apuc de afiliere, un domeniu deși vast, încă virgin pentru mine, și ceream amicilor bloggeri sfaturi și păreri. Dar cred că am abordat lucrurile în mod greșit, întrebându-mă cum aș putea eu să am succes în acest domeniu, când de fapt trebuia să mă întreb ce nevoi au cititorii obișnuiți și cum i-aș putea ajuta.

exercitii fizice

Una dintre temele recurente ale internauților, mai ales ale fetelor, o constituie slăbitul. Fetele s-ar da peste cap și ar urma tot felul de rețete pentru a slăbi fie și cu câteva kilograme. Pentru asta, se apucă de diverse regimuri și diete drastice, merg la sală, fac sport și cumpără o mulțime de pastile și leacuri “miraculoase”, care să le ajute să scape de celulita în plus. Din păcate, toate acestea implică un efort considerabil, timp pierdut (poate faci o oră dus-întors până la sală sau pista de alergare) și bani dați pe medicamente care, dacă nu sunt perfect naturale și alese cu grijă, riscă să îți producă efecte secundare. Unde mai pui că uneori nu ai un costum curat de sală, te doare burta și nu vrei să iei pastile sau afară plouă și nu ai chef de alergat.

O soluție foarte simplă este cumpărarea unui aparat de exerciții fizice și musculare pe care le poți face chiar acasă. Mă refer la un aparat ca fitmaxx 5, prezentat pe www.redushop.ro și conceput să îți lucreze în mod armonios corpul și să te aducă la o siluetă ideală, cu condiția, bineînțeles, să practici. Deci implică și asta un anumit efort, trebuie să îți pui în gând să faci jumătatea aia de oră de exerciții în fiecare zi, deci să te ții de programul de fitness pe care ți l-ai propus, și te mai costă ceva să-ți cumperi acest aparat. Dar per ansamblu e mult mai comod și avantajos decât celelalte variante.

În primul rând, un astfel de aparat de slăbit, sau de fitness, cum vreți să-i spuneți, te costă mai puțin decât abonamentul la sală, cumulat pe o anumită perioadă. Iar după aceea rămâi și cu el, în timp ce la sală trebuie să continui să plătești. În al doilea rând, este perfect natural și sănătos, că evident nu bagi în tine diverse medicamente sau toxine, dimpotrivă, sportul te ajută să arzi grăsimile și să elimini toxinele. În al treilea rând, îți oferă și mai mult timp, pentru că nu trebuie să pierzi vremea cu îmbrăcatul și mersul la sală sau în pădure ca să alergi, te poți apuca de exersat imediat ce te-ai trezit, sau când ai chef tu, în intimitatea camerei tale, în pijamale sau haine de casă.

Când locuia în țară, sora mea a avut un astfel de aparat, deși nu era fix ca cel din link, fitmaxx 5, dar era tot un aparat mare. Acum e în străinătate și are o bicicletă de cameră. Aparatele de tipul ăsta funcționează și sunt foarte eficiente pentru că de multe ori fetele se îngrașă din cauza metabolismului mai lent. Adică nu că ar mânca foarte mult sau foarte gras, dimpotrivă, mănâncă mai puțin ca noi, băieții, dar degeaba, că se depune mai mult decât la noi. Iar asta e din cauza metabolismului mai lent. Pe care și-l pot accelera consumând energie, adică făcând sport. O chestie mai eficientă decât orice dietă și care nu te expune riscului devitalizării și anorexiei.

Și uite ce frumos pot scrie despre un subiect de larg interes și pot pune un link spre un aparat de slăbit. Ei, chestia cu afilierea ar fi simplă: îmi fac și eu un blog pe teme de fitness și sănătate, cum este redushop.ro, și scriu despre produse absolut în regulă, utile în viața de zi cu zi, le prezint calitățile și pun linkuri spre magazinele ce au promoții la ele. În felul ăsta ajut și cititorii și pot câștiga niște bănuți cinstiți. Așa că pe viitor mă gândesc cât se poate de serios să îmi deschid și eu un astfel de blog, unde o să vă prezint diverse produse utile. Până atunci, le puteți găsi pe site-ul din link.

Comments
  1. Lamiita Petre

    Mai am eu cateva prietena care au niste biciclete si au devenit suporti de genti si haine. 😀 Sa stii ca a fost o perioada cand am tanjit si eu dupa asa ceva si inca ma tenteaza desi nu stiu daca i-as face fata, avand in vedere ca la un test de efort pe care am fost nevoita sa il fac anul trecut, abia m-am cotopenit pe o bicicleta, ca sa nu mai vorbesc de timpul de pedalare.

  2. Ethos

    Păi asta depinde și de tine, nu? Dacă o cumperi și nu o folosești, nu înseamnă că nu e bună de nimic, ci că tu ești leneșă și ți-e greu să faci ciclism până și în casă. 🙂 Trebuie și puțină motivație aici. Altfel, te vei bucura doar că ai aparatul, dar nu-l folosești. 😛

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: