Ce mai face Andreea Raicu

Astăzi nu prea aveam timp și chef să scriu nimic pe blog, dar apoi mi-am adus aminte de un clip motivațional, care ne spune că trebuie să ne depășim stările de apatie, că trebuie să credem în noi și mai ales să fim noi înșine, adică să lăsăm să iasă la suprafață diamantul care se află înăuntru etc. Așa că m-am ambalat și o să scriu un articol. Mai exact, chiar despre acest clip, ce o are pe protagonistă pe Andreea Raicu.

Bun, e cam vechi, de un an jumate, dar pe baza lui deduc că frumoasa prezentatoare TV se ocupă acum de chestii motivaționale, să le numesc așa, generic. Afirmație care nu-i o răutate din partea mea, nicidecum, pentru că există o mulțime de oameni debusolați, care au nevoie de o încurajare, după cum există o mulțime de oameni rutinați, care au nevoie de o perspectivă diferită asupra lumii. Și pentru că există, mă gândesc să-mi deschid și eu un blog de profil, că optimist sunt, deștept sunt, profund sunt.

În rest, zilele trecute am văzut că Andreea Raicu are un site activ, pe care se scrie des și se postează linkuri de afiliere. Și că e tot frumoasă, asta observăm din clipul anterior. Iar dacă frumusețea îi este dublată de împlinire sufletească, ce mai poți cere de la viață? Pe bune, nu sunt ironic, îmi place tipa, iar articolul e despre cum tot mai multe vedete sunt preocupate de a da sfaturi de viață. De ce? Pentru că, evident, au public.

Poate că, totuși, eu n-aș face mare brânză cu motivaționalele.

Lasă un răspuns