Gândește cu capul tău

Cu ceva timp în urmă, aveam impresia că Zoso este un înfumurat care nu merită citit. Acum nu pot zice dacă e sau nu așa 🙂 , dar am intrat de câteva ori la el pe blog și am descoperit că are articole interesante, așa că am început să-l urmăresc. E adevărat, nu rezonez cu tot ce scrie, ar fi și culmea, dar găsești la el pe blog știri la prima mână cum se spune, informații fresh, unele chestii interesante, așa că îl poți urmări pe capitolele care prezintă interes pentru tine. Și deci eu acum o fac.

gândește singur

Răsfoind blogul lui, am dat peste articole în care îi critica pe cei de la Seopedia. Așa că mi-am făcut o părere proastă despre Seopedia. După care, anul trecut, mi-am făcut cont pe forum și mi-am schimbat această părere. Pentru că am dat peste o atmosferă faină și oameni mișto, care te mai ajută cu sfaturi și cu care poți colabora. E adevărat, sunt și acolo uscături, dar nu mi s-au părut că definesc forumul – care mie, ca blogger mic, mi-a fost util. Așa că am în continuare cont și activez acolo.

Concluzia? Nu vă bazați pe prima impresie și nu vă luați după ce vă spun unul și altul, nici măcar după ce scriu eu aici despre Zoso sau Seopedia. Intrați singuri, că de aia aveți net și browser, citiți, judecați cu capul vostru și formați-vă o părere care să nu depindă de ce zic ceilalți. Pentru că ceea ce vă este util vouă în etapa actuală s-ar putea să nu corespundă cu ceea ce îi este util sau îi place altuia.

Lasă un răspuns