Greșeli Facebook Ads

N-aș fi scris despre asta, dacă n-aș fi văzut și la Zoso o chestie dubioasă. Zilele trecute primesc un mail de la echipa din spatele Facebook Ads:

Facebook Ads

cum că balanța contului meu e zero. Ulterior, peste o zi, primesc un mesaj de rectificare:

Facebook Ads

în care mi se spune că mi-au scris din greșeală. Bun, există și diferențe față de situația lui Zoso. Prima, eu n-am plătit niciodată pentru promovare pe Facebook, așa că contul meu a fost întotdeauna gol. A doua, am primit mesaj de rectificare a doua zi. A treia, n-am pierdut niciun ban. A patra, la mine a fost probabil din greșeală, la el posibil cu intenție.

Cu câteva zile și mai în urmă, Facebook m-a anunțat că mi-a fost spart contul, cineva făcând spam în numele meu, și m-a pus să-mi schimb parola. Spamul erau două postări promovate în vreo 7-8 grupuri în total, că altceva n-avea ce. Câteva fete din listă s-au plâns în aceeași zi de tratamente similare (le-a pus și pe ele să-și schimbe parola).

În sfârșit, ce voiam eu de fapt să vă întreb este dacă merită să investești în promovare pe Facebook. Lăsând la o parte chestia pe care a pățit-o Zoso.

Comments
  1. Am cardul vechi adăugat pe Facebook. O singură campanie am avut și nu am obținut rezultatele așteptate.

  2. Ethos

    Multe firme ignoră că oamenii intră pe Facebook să se relaxeze, nu să cumpere. Dar poate o campanie la un blog, la un site de divertisment etc ar merge.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: