La AnveloStar a venit vara

Deja afară sunt peste 15 grade, zăpada s-a topit de mult, iar dacă aveți un autoturism, ar cam fi cazul să vă gândiți la achiziționarea unor anvelope de vară. Nu de alta, dar ați dat ceva bani pe anvelopele de iarnă, și nu doriți să le uzați în condiții bune de drum, așa că merită fie să le puneți pe cele vechi, fie să cumpărați altele noi. Mai ales că achiziționarea unor anvelope noi de vară poate fi făcută acum inclusiv de pe net.

cauciucuri de teren

Mai exact, dai o căutare pe Google după anvelope ieftine de vară și vezi de unde le poți cumpăra. Apropo de asta, știați că anvelopele și-au făcut loc și pe Wikipedia? Sau, mai simplu, intri direct pe linkul din primul paragraf și ajungi pe paginile site-ului anvelostar.ro, care se ocupă numai cu anvelope. Și aici vreau să fac o paranteză și să vă spun că, din punctul meu de vedere, un magazin specializat exclusiv pe o anumită nișă pleacă cu un bonus atunci când îl comparăm cu alte magazine. De ce? Pentru că de regulă va excela în acel domeniu, cunoscându-l mult mai bine, având contracte mai avantajoase cu furnizorii, fiind la zi cu noutățile din acel domeniu, putând oferi o sortimentație mai bogată, un preț mai bun și un raport preț/calitate mai avantajos. De exemplu, în general este mai bine să-ți iei un calculator de la o firmă de calculatoare decât de la un magazin generalist, ca Domo. La fel, e mai bine să-ți iei anvelope de la un magazin specializat pe așa ceva decât de la un magazin generalist de piese auto. Iar AnveloStar, după cum și numele îi zice, se ocupă doar cu cauciucurile care vă pun mașina în mișcare.

anvelope de bara debica

Cel mai ieftin model de anvelope de vară începe de la 109 lei și se numește Debica. Îl aveți în imaginea de mai sus. Este conform cu standardul 135/80/R13, are un indice de încărcare de 70 și clasa de aderență pe carosabilul ud C. De fapt, găsiți pe pagina din link toate detaliile, într-un tabel foarte frumos, cu ilustrarea grafică a aderenței, eficienței pe șosea și a zgomotului. Cel mai scump model este al anvelopelor Bridgestone 355/50/R22.5. Acestea au un indice de încărcare de 156, deci suportă o sarcină mult mai mare, evident că și dimensiunea diferă, așa că probabil se adresează șoferilor profesioniști de tir, care vor cauciucuri premium. Între ele găsiți cam tot ce vă doriți, peste 1600 de tipuri de anvelope, dacă nu le-am numărat bine, 17 pagini a câte 96 de produse pe pagină, plus încă câteva. Iar acestea sunt doar de vară.

anvelope de vara bridgestone

De fapt, ce voiam să vă spun este că AnveloStar e unul din puținele magazine văzute de mine care, atunci când intri pe site, îți sortează produsele crescător după preț, nu după popularitate și alte năzdrăvănii. Adică exact așa cum îmi trebuie mie. În plus, transportul, asigurat evident de ei, prin curierat rapid, tu doar primești coletul acasă, deci transportul e gratuit la comandarea a cel puțin două anvelope, și mă gândesc că nu veți comanda una singură. Iar prețurile exprimate conțin TVA și taxa eco, sau cum îi zice.

S-aveți drum întins!

Comments
  1. mihaelanistor

    Anul acesta cred ca va trebui sa schimbam anvelopele la masina sotului. El are o marime ciudata sa vedem daca aici gaseste ce are nevoie.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: