Pompe submersibile de calitate

Un lucru oarecum amuzant, care te face să zâmbești când intri pe hidropompe.ro, este descrierea site-ului: “mereu la înălțime”. De ce amuzant? Pentru că multe produse, cel puțin toate de la pagina cu pompe submersibile, sunt pentru adâncime. Dar descrierea este una metaforică și se referă la calitatea pompelor, asupra căreia voi reveni. Până atunci, să vobim puțin despre utilizarea lor.

sub apă

Dacă locuiești la casă, poate vrei să-ți faci o fântână. Orășenilor n-o să le vină să creadă dar există sate care nu sunt racordate la o rețea de apă și altele în care câțiva oameni s-au asociat și și-au făcut un bazin local, pentru ei. Ei bine, pentru acest bazin îți trebuie o pompă submersibilă, un hidrofor, niște aparate din ăstea, care să-ți pompeze debitul de apă necesar în casă. Există și alte situații în care o pompă submersibilă se poate dovedi foarte utilă. Ai o grădinuță în spatele casei, unde cultivi diverse legume și zarzavaturi? De ce să nu îi faci un sistem de irigație artificial, care să-i asigure apa necesară și în perioade de secetă, fără să trebuiască să cari tu apă cu găleata?

Bineînțeles, avem la ora actuală multe magazine online pentru așa ceva. Eu vi-l prezint acum pe cel din link. Impresionează prin gama bogată de produse și descrierea lor detaliată. Găsim aici pompe pentru puțuri de la FI 104 mm, bazine și rezervoare, presurizare industrială și agricolă etc. Pompe care ajung la o adâncime de imersie de 150 m (4 inci) sau 250 m (6 inci), cu clasă de izolație F și componente hidraulice din tehno-polimer, armate cu fibră de sticlă, pentru o rezistență mare la uzură.

Vă recomand să consultați acest magazin cu un specialist lângă voi, pentru că altfel, bogăția de informații și detalii tehnice riscă să te copleșească. Ziceam că am mai văzut magazine de profil, însă în cazul multora dintre ele pomplele submersibile prezentate erau listate cu câteva cuvinte și atât, fără prea multe informații, ca și cum ar trebui tu să știi despre ce e vorba. Aici e fix invers, fiecare produs beneficiază de o descriere precisă dar bogată, și sunt multe produse, așa că site-ul poate fi raiul unei persoane care se pricepe, pentru că probabil va găsi ceva exact pentru necesitățile lui.

Nu strică niciodată să te uiți puțin prin paginile unui site, mai ales la primul tău contact cu el. Așa am aflat că HidroPompe a fost înființat în 2006, deci are deja 10-11 ani de experiență, și că se auto-definește prin motoul englezesc “suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri ieftine”. Ei spun că se axează pe calitate, că au aparate de înaltă performanță, de aici titlul articolului meu, și că importă pompe submersibile de la furnizori consacrați din Italia, Germania și Portugalia.

M-am uitat puțin și la pagina cu clienți, am văzut nume ca Universitatea Româno-Americană, Electroserv SRL, Electromotor SRL, iar pe pagina principală beneficiază de o mini-recomandare de la Unicarm, un alt client de-al lor. Deci, pentru cine e interesat de pompe submersibile fiabile, rezistente și sigure, posibil să le găsiți în “rafturile” virtuale ale acestui magazin. Dar, după cum vă ziceam, alegeți cu un instalator sau meseriaș lângă voi, pentru că sunt 143 de produse numai la capitolul pompe.

Bine, pe lângă utilizatorii casnici, firma îi are în vedere mai ales pe cei industriali.

Lasă un răspuns