Șampoane și cosmetice ieftine

Voi de unde vă cumpărați șampoanele? Știu o mulțime de fete care își comandă cosmetice pe net. Eu, fiind bărbat, recunosc că până acum am cumpărat numai offline, adică din magazinele din orașul meu. Indiferent în ce categorie vă regăsiți, în articolul de față vă prezint un site care s-ar putea să vă intereseze. Numele de “Import Direct” nu sugerează un brand cu foarte mare lipici. Dar nu brandul și alte prostii de marketing sunt lucrurile pe care mizează această firmă, ci prețurile mici.

șampon Schauma Cream & Oil

După cum și numele îi spune, site-ul în cauză, patronat de societatea Continental Commerce Import & Export Srl, este importator direct pentru o gamă bogată de produse casnice, detergenți, deodorante etc. De fapt, firma este un distribuitor en-gross, dar vinde și consumatorului final, cu condiția să comanzi de cel puțin 500 de lei. Prețurile sunt cam cu 30%-40% mai mici decât prețul pieței, mergând până la de 4 ori mai mici în unele cazuri, datorită adaoselor mici și a contractelor avantajoase.

Șampoane începând de la 3 lei

De exemplu, intrați puțin pe pagina cu șampoane, https://www.importdirect.ro/ingrijirea-parului/sampon, și sortați articolele după preț. Primul produs e un șampon clasic verde, cu balsam, de urzică, românesc, la 3,57 lei. Prețul include TVA iar cutia are 900 ml, adică aproape un litru. Șampoanele ăstea se vând, cred, pe la 7-8 lei în magazinele cu amănuntul. Dar să nu vă sperii cu produse modeste: al doilea șampon din listă este un Schauma Cream & Oil la 250 ml, în diferite culori și sortimente, la 3,89 de lei cu TVA inclus. Și așa mai departe, avem șampoane Palmolive de 350 ml la 5 lei, Nivea tot la 5 lei, Dove la sub 6 lei, chestii pe care în magazin le găsești, bănuiesc, la 10-15 lei.șampon Pantene Pro-VM-am uitat de curiozitate la cel mai scump șampon: este un Head & Shoulder de 700 ml, la 23 de lei. Mie însă îmi face cu ochiul un Pantene Pro-V de 300 ml, la 7,13 lei. Și asta nu e doar la șampoane, gelurile de duș încep de la 4 lei iar săpunurile de la sub un leu. Singura problemă e că trebuie să comand de cel puțin 500 de lei. Gen cosmetice și detergenți pentru toată familia, pe un an. 🙂 Apropo de Palmolive, citeam mai demult că firma își schimbă anual sortimentația, în sensul că scoate unele produse de pe piață și bagă altele noi, cu o etichetă ușor diferită, deși evident că 99% din compoziție e aceeași, pentru că lumea cumpără mai mult cutiile pe care scrie “nou”. Magazinul acesta are prețuri mici și pentru că importă deseori “capete de stoc”, cum le zic ei, adică lichidări de stoc, motiv pentru care unele produse au stocuri limitate.

Comenzile se pot plasa direct pe site, după ce îți faci cont. Marfa vine prin Cargus, în una-două zile, și se plătește ramburs, în numerar. Sau, dacă locuiți în Harghita, îi puteți vizita la sediul din Gheorgheni, pe str. Gării nr. 4/D, sau tot în Gheorheni, la magazinul de pe Kossuth Lajos nr. 71/A, sau în Miercurea Ciuc, pe str. Hargita nr. 9. Nu știu în ce măsură articolul ăsta o să-i ajute pe ei, pentru că ei nu se uită la 500 de lei, de exemplu valoarea minimă pentru transport gratuit este de 3000 de lei, deci vă dați seama ce vânzări și rulaje au, dar poate o să vă ajute pe cei dintre voi care doresc să cumpere șampoane și cosmetice la prețuri foarte atractive.

Lasă un răspuns