Vreau să mă apuc de afiliere

În ultimii 6-7 ani, practic de când mi-am tras net, am făcut ceva bani online, și nu puțini. Dar nu m-am ocupat niciodată de afiliere, așa că nu am decât o perspectivă de ansamblu, destul de vagă, a unuia din afară. Și mă gândesc să mă apuc și eu de așa ceva. Prin urmare, ce sfaturi sau idei i-ați putea da unui începător într-ale afilierii?

afiliere pe net

Mă interesează mai ales sfaturile celor care s-au ocupat practic cu asta, nu care știu teorie. Teorie cunosc și eu cât de cât. În schimb, mi-ar fi mult mai utile niște informații concrete, cu privire la nișele mai căutate/profitabile, la platformele (românești sau externe) mai serioase etc, bazate pe experiența directă a unor afiliați care le-au aplicat și au obținut cu ele mai mult de 5 dolari. Mici trucuri, liste cu “de făcut” și “de evitat”, la care poate nu te-ai gândi când pornești la drum etc.

Sigur că pentru asta intenționez să îmi deschid cel puțin un blog nou și sunt dispus chiar să investesc o mică sumă de bani, dacă voi considera necesar, adică n-o să fac afiliere pe blogspot.com. De altfel, bloguri am tot deschis în ultima vreme, fiind conectat la universul ăsta virtual, numai timp să am de scris pe ele, dar și asta se poate rezolva, cu ajutorul unui copywriter. În concluzie, vreau un ghid de afiliere.

Orice sugestie (oferită mai jos sau în privat) este binevenită.

Comments
 1. S-au cam ocupat nisele grele si vin publisherii mari gen realitatea si a3 ce papa mult. Daca vrei sa te ocupi… trebuie sa investesti mult timp in asta.

 2. Ethos

  Timp să zicem că am. Care sunt nișele grele?

 3. Cheia succesului este data de vizitatori. Cu cât ai mai mulți vizitatori, posibil sa dea click pe bannere, cuvinte sau ce unelte mai folosești tu si sa cumpere.
  Eu am făcut primii mei bani cu blogul din afiliere si culmea eram pe blogspot. Atunci am început sa ma axez pe asa ceva. Nu m-am îmbogățit, dar se pot câștiga niște bănuți.
  Profitshare este mai laudat ca 2performant. Nu înțeleg exact de ce. Eu folosesc 2 performant si sunt mulțumită. Plătesc foarte repede in momentul in care soliciți o retragere si suma minima este 100 lei ca sa poti scoate.
  Comisioane se fac daca te ții de treaba, uar valoarea lor este mai mica sau mai mare in funcție de comisionul pe care il ai. Eu cred ca merita sa încerci daca ai timp de scris!!!

 4. Lamiita Petre

  Iti voi urmari articolul sa vad ce sfaturi primesti. Sunt curioasa cu ce se mananca afilierea asta.

 5. Ethos

  Rokolla, mersi. Despre ce scriai pe blog? Amestectae?

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: