Vrei să organizezi un eveniment inedit? Închiriază niște corturi!

Pentru că a venit primăvara, iar afară s-a făcut cald și frumos, putem vorbi deja de organizarea unor evenimente în aer liber. Ca participanți, cine nu s-ar simți mai plăcut în aer liber decât înghesiut într-o cameră, alături de alți zeci de invitați? Problema e că vremea, chiar frumoasă, ne poate aduce diverse surprize neplăcute. Ne putem trezi cu o ploaie neanunțată, vântul puternic ne poate sufla șervețelele de pe masă iar peste o lună sau două, Soarele ne va face să transpirăm abundent. Și dacă în casă nu e bine, iar afară nu e sigur, ce soluție le rămâne organizatorilor? Una inedită, de care eu abia azi am aflat: închirierea unor corturi speciale pentru evenimente.

corturi stretch

Am aflat de ea din paginile site-ului tentevent.ro, care comercializează astfel de corturi. De fapt, le închiriază, și aici avem un prim avantaj: nu trebuie să cumperi niște corturi mari, pe care nu se știe când le vei mai folosi, poate peste un an sau doi; le poți închiria, așa că prețul va fi mai convenabil. Al doilea avantaj ține de tot ce am zis mai sus: un cort îți oferă protecție împotriva intemperiilor naturii, a razelor dogoritoare ale Soarelui dar și a ploilor ce se pot porni vara aproape din senin. Însă, peste toate acestea, ideea de inchiriere corturi speciale pentru evenimente are la bază aspectul lor insolit, care va da o notă aparte, distinctivă, evenimentului organizat.

TentEvent pune la dispoziția doritorilor mai multe tipuri și modele de corturi de închiriat: marquee-uri, corturi stretch, dom-uri, corturi bell și corturi pagoda. Mie îmi plac cel mai mult corturile stretch, pentru că au un aspect minunat și creează o senzație de intimitate fără a-ți limita libertatea. Evident că e mai frumos să iei masa într-un astfel de cort decât direct sub cerul liber, dar există și utilități de ordin practic. Corturile stretch se montează repede și sunt flexibile, iar asta le face potrivite celor mai variate spații și locuri. Sunt și rezistente, având ca punct de plecare corturile originale ale beduinilor din Africa de Nord și oferind toate beneficiile unei structuri tensionate flexibile. Se pretează atât în iarbă verde cât și ca extensie a terasei unui magazin, atât pentru niște mese de camping cât și ca acoperiș pentru o scenă improvizată. Deci sunt foarte mișto. Dar poate vouă o să vă placă mai mult alte corturi, de exemplu cele în formă de dom sunt interesate.

Pe site există o galerie de imagini pentru fiecare model. Găsim și o pagină pentru iubitorii de vintage, care deocamdată pot închiria o caravană iar pe viitor vor putea închiria o rulotă, și, bineînțeles, diverse accesorii (ca lumini ambientale sau obiecte de decor) utile în astfel de evenimente organizate la cort. Una peste alta, eu zic că e o idee ingenioasă, interesantă, frumoasă dar și foarte practică din multe puncte de vedere. Și da, mi-ar plăcea să fiu invitat la o astfel de petrecere. Vouă nu?

sursă foto: tentevent.ro

Lasă un răspuns