Cum să faci bani din masaj

Să zicem că vrei să îți faci un salon de masaj. Poate ai spirit de intreprinzător și ai ajuns la concluzia că-n orașul tău există foarte mulți oameni stresați, care ar vrea să se relaxeze. 🙂 Sau poate ai deja o sală de fitness și te-ai gândit să-ți diversifici activitatea. Ok, dar în afară de sală, îți vor mai trebui câțiva maseuri. Pe care va fi necesar să-i plătești, evident. Așa că ce zici de un scaun masaj cu acceptor de bancnote?

fotoliu cu masaj iRest cu bancnote

Ideea mi se pare atât de mișto încât n-aveam cum să încep articolul altfel. Pe bune, la câte postări despre fotolii de masaj am văzut, e prima dată când aud și scriu despre un fotoliu masaj cu acceptor bancnote. În primul rând, vorbim de un fotoliu cu masaj iRest normal, adică pe care ți-l poți pune într-o cameră de acasă, beneficiind de un masaj reconfortant după ce vii de la job, sau în timp ce vizionezi un film frumos. Are aceleași avantaje cu toate fotoliile iRest: cinci moduri sau programe diferite de masaj (pe site scrie că e conceput ca un set de mâini de masaj mecanice ce se pot deplasa în sus și în jos, acționate de patru roți silențioase) și anume: shiatsu, frământare, bătăi (sper că nu ca la poliție), ciocănit și un sincron între frământare și bătăi, apoi toate acestea pot avea durate diferite, setate de tine. Practic, îți cumperi propriul maseur automat, care nu pune întrebări, nu obosește, nu ridică obiecții și te servește la orice oră din zi și din noapte. Cum îți ziceam, asta face orice fotoliu de masaj.

Noutatea e că fotoliul cu masaj iRest cu bancnote poate fi folosit ca un fel de automat de cafea. Adică îl pui în sala de gimnastică și îl setezi astfel încît la o bancnotă de 5 lei să ofere un masaj de 5 minute iar la una de 10 lei de 10 minute, ca să dau un exemplu. Așa că tipul de la sală, după ce s-a antrenat, se pune 15 minute în fotoliu, pentru a se relaxa, înainte de a pleca acasă. Nu plătești maseur, nu plătești masă, nu plătești uleiuri speciale și spațiu în plus, dar ai la dispoziție o sursă suplimentară de venit, la prețuri pe care le stabilești tu și care vor amortiza în timp investiția făcută.

Crezi că mă duce imaginația prea departe când văd cu ochii minții astfel de fotolii în sălile de așteptare ale diverselor bănci și chiar instituții publice? În cazul ăsta, probabil nu ai auzit de chinezi, care și-au montat pe holul unui spital un aparat de tip… masturbator, cu scopul de a-i relaxa pe bărbați. E cunoscută știrea, o găsești pe net. Chinezii au ciudățenile lor. Pentru o soluție mai puțin șocandă, comandă aici fotolii cu masaj, care acum, iată, pot funcționa și în mod automat, cu bancnote. 🙂

Lasă un răspuns