Imobiliare în Sibiu

S-au ieftinit mașinile, acum urmează casele, nu-i așa? Am auzit un zvon, ceva articol de pe Bloomberg, care, interpretat într-o cheie corectă, ne avertizează despre începerea celei de-a doua faze a crizei imobiliare. Nu știu ce să zic legat de asta, dar acum găsești și la noi locuințe pe care ți le permiți fără a da o spargere la bancă. Niște case în Sibiu prin magazinuldecase.ro costă, de exemplu, începând de la 25000 de euro. Sau puteți alege voi orice altă localitate și site imobiliar.

apartamente in sibiu

Dar să rămânem la capitolul din titlu: anunturi imobiliare Sibiu. Magazinul de case este un site ce aparține Romania Online Network, adică rol.ro, care sunt mari, deci are oferte, trafic și n-o să dispară de azi pe mâine. Prețurile caselor încep, după cum ziceam, de la 25.000-30.000 de euro. Dacă extindem termenul de casă la cel de locuință, căutând apartamente noi Sibiu, putem arunca un ochi și peste ofertele dezvoltatori rezidențiali. Astfel, o garsonieră prin Oglan Imobiliare, pe Calea Cisnadiei, în complexul ilustrat în imaginea de mai sus, te costă 17.000 de euro, cu TVA inclus și comision zero. Garsoniera include 23 mp + 3.5 mp pentru balcon și se află la un pas de oraș. Tot acolo, un apartament cu două camere (31.5 mp + 3 mp balcon) costă 21.000 de euro.

Uneori poți găsi un apartament sau o locuință de ocazie și ăsta e avantajul acestui site: grupează atât anunțuri de la unele agenții imobiliare Sibiu sau dezvoltatori autohtoni, ce construiesc locuințe noi, cât și anunțuri individuale, cu case de vânzare Sibiu sau apartamente ce aparțin unor oameni care vor să plece definitv din țară sau să se mute în alt oraș etc. Sigur, la multe dintre ele este nevoie de renovări, dar ideea e că găsești orice ține de imobiliare Sibiu. De fapt și din alt oraș, că poți alege județul. Și mai poți alege multe alte lucruri. Poți filtra ofertele după tipul locuinței, numărul de camere, comision, anul construcției, site-ul e pus la punct. În treacăt mai notez că găsim aici și anunțuri de închiriere, deci e un site util pentru studenți, tineri căsătoriți sau pentru cei care dețin un apartament și vor să-l dea în chirie.

Așadar, site popular de imobiliare Sibiu, cu oferte avantajose. Cum vă ziceam, prețul apartamentelor a cam scăzut. Pe de altă parte, și așa sunt prea mari. Dacă te gândești că trebuie să lucrezi 10-20 de ani ca să-ți permiți patru pereți de beton, ajungi la concluzia că lumea asta e întoarsă cu susul în jos.

Lasă un răspuns