Tipuri de masaje erotice

Tocmai am “răsfoit” paginile unui site care, printre altele, oferă masaj topless bucuresti. Și zic “printre altele” deoarece, dacă nu știați, există mai multe forme de masaj erotic: topless, nud, rebel, tantra, cuplu și double essence completează meniul cu care fetele de la Black Velvet încearcă să ne trezească apetitul. Iar după un apetit trezit, ce ar putea urma decât… o finalizare explozivă?

masaj erotic bucuresti

Acum, pe bune, știați că există atâtea forme de masaj erotic în București? Ba chiar la același salon? Eu împărțeam masajul în masaj de relaxare și masaj erotic, iar dacă-i masaj erotic atunci aveam în minte un singur lucru, fără să mă gândesc că există și acolo diverse nuanțe, diverse ritualuri, diverse stiluri și tehnici. Sau mă gândeam că ele sunt doar chestii de marketing, dar până la urmă tot un drac e. Totuși, pe site scrie că, în cazul acestui masaj topless, zonele intime ale fetelor vor rămâne acoperite, lucru ce are darul de a aprinde imaginația clientului la cote maxime. Adică e ca un fel de joc de tipul privește-mă dar nu mă atinge, atinge-mă dar nu mă săruta, sărută-mă dar nu face dragoste cu mine, și nu sunt sigur dacă lucrurile se opresc aici, metaforic vorbind, că pe pagina din link scrie așa:

Scopul unui masaj senzual nu este de a avea orgasm (reacție care ar fi extrem de placută) ci mai degrabă de a incorpora o experiență foarte personală și relaxantă în viața ta.

afirmație care cumva te lasă în ceață. Păi… este sau nu este? Ca să știm și noi ce comandăm. Oricum, prețul acestui tip de masaj este cel mai mic, nici nu te gândeai că un masaj erotic București de circa o oră costă 250 de lei. Comparativ cu el, un masaj tantra costă 450 de lei dar este garantat să-ți ofere cel puțin două finalizări. 🙂

Așa că dacă ești un bărbat stresat, de exemplu pentru că ai un serviciu bun, care-ți aduce un câștig decent dar și o grămadă de responsabilități stresante, te poți detensiona, iată, la un astfel de salon de masaj erotic din București, încercând, pe rând, diverse stiluri de masaj, cum ar fi masajul topless. Și, de ce nu, diverse fete, pentru că, iar asta e doar o presupunere, la fel cum nu există două iubri identice, nu vor exista nici două fete care să te facă să te simți absolut la fel, așa că fiecare gingașă domnișoară poate fi un nou univers de experiențe pentru simțurile tale.

Fete pe care le poți vedea pe site, dar nu complet, deoarece au chipurile ușor blurate. Asta-i bine, înseamnă că Black Velvet ține la confidențialitate.

Comments
  1. We’ve just had an application to join our agency from someone using your featured image. Ah well, the power of Google Image Search chops another one’s legs off.

  2. Ethos

    I’m sure you had, huh?

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: