Dăruiește-i o floare

Geme netul de persoane care propovăduiesc tot felul de rețete minune pentru reușită: în bani, în afaceri, cu jobul, cu persoanele de sex opus șamd. Așa că, de vreme ce am blog, m-am gândit să fac și eu pe consilierul psihologic și să vă dau o rețetă imbatabilă cu care puteți cucerii fata visurilor voastre. Rețeta e foarte simplă și implică dăruirea unor flori frumoase de vara care să fie în acord cu afinitățile ei sufletești.

flori

Ok, introducerea a fost scrisă sub formă de glumă, dar ideea florilor de vară este, totuși, subiectul central al acestui articol. Pentru că, și-mi pare rău să spun asta, florile par să fi ajuns ceva specie pe cale de dispariție – nu din grădini și pajiști, ci din vazele tinerilor de azi. Ultima fată căreia i-am dăruit flori mi-a spus că în general nu prea se mai poartă obieciul ăsta, dar că ea e mai clasică și am nimerit-o, plăcându-i foarte mult florile. Așadar, poate că a dărui un buchet de flori implică și o doză de risc. 🙂

Florile sunt simboluri ale frumuseții ingenue și pure. Dar câtă lume caută astăzi pe Google buchet flori vară iulie sau flori vară gradină? Estimez că foarte puțini. La modă sunt căutările după vedete, după telefoane mobile, după orice altceva. Din fericire însă, preocuparea pentru buchete florale nu a murit de tot și există magazine online specializate pe așa ceva. De exempli, pe Floria.ro puteți comanda minunate flori de vară așezate în buchete superbe, care să o sensibilizeze pe aleasa inimii voastre, transmițându-i un mesaj puternic dar rafinat, pur și suav.

Îmi face așadar plăcere să promovez un magazin care se ocupă cu ceva atât de frumos. Și îmi place că oamenii de acolo par să fie pasionați de acest domeniu. De exemplu, au pagină de Facebook cu peste 100000 de fani și blog pe care publică diverse sfaturi de alegere a acelor flori care să producă un impact cât mai mare (sau efectul dorit) asupra iubitei, în funcție de mesajul pe care vreți să-l transmiteți, de afinitățile ei și chiar de parfumul preferat, pe care florile îl emană în mod natural.

Sigur că astăzi multe fete ar prefera cadouri simbolice, mai mici. Cum ar fi niște chei de la o mașină. Dincolo de asta, orice suflet frumos vibrează la un cadou atât de viu și de îmbătător, așa că, iată, un buchet de flori de vară, dacă sunteți atenți la modul cum este primit, poate fi și o ocazie minunată de a vă da seama dacă fata în cauză este sufletistă sau materialistă. Și, desigur, mai are toate efectele clasice pe care le cunoașteți (cum ar fi darul de a vă împăca după o ceartă, sau de a aduce un plus de fericire prin magia unei surprize plăcute), asupra cărora nu mai insist.

Nu lăsați un obicei atât de minunat, cum este dăruirea unor flori, să moară! Nu lăsați iubirea dintre voi să moară!

Lasă un răspuns