Haideţi să vorbim puţin despre videochat…

model videochatCică bărbatul ar fi sexul tare, iar femeia, sexul frumos. Pentru toţi cei care cred că e uşor să faci parte din cea de-a doua categorie, ei bine, lăsaţi-mă, vă rog, să vă contrazic. Trebuie să gândeşti ca un bărbat, dar să te porţi ca o doamnă. Să arăţi ca o puştoaică, dar să fii şi suficient de matură. A, da. Şi să munceşti ca un bărbat. Şi dacă tot vorbim despre muncă, statisticile arată faptul că bărbaţii au şanse mai mari decât femeile să îşi găsească un loc de muncă. Cu toate astea, există şi joburi dedicate exclusiv femeilor. Haideţi să vorbim puţin despre videochat…

Am auzit cu toţii, cel puţin o dată, vorbindu-se despre videochat. Subiectul este din ce în ce mai dezbătut şi în mediul online şi se fac zilnic reportaje cu şi despre acest subiect. Videochatul nu mai este un subiect tabu în România şi unde mai pui şi faptul că este perfect legal…?! Pe lângă toate astea, un model de videochat ajunge să câştige de până la 5 ori mai mult decât un salariu decent într-o multinaţională de renume.

Angajarea într-un studio de videochat necesită…

Atenţie, atenţie şi încă o dată atenţie. De ce? Studiourile de videochat apar, cel puţin în Capitală, ca ciupercile după ploaie. Există fel şi fel de studiouri de videochat, unele “mai legale” decât celelalte. Odată ce te-ai decis să fii model de videochat, tot ce trebuie să faci este: research.

camera videochatŞi, pentru că vrem să te ajutăm, o să îți prezentăm astăzi un studio de videochat care atrage fără îndoială atenţia: se numeşte Charm Studios şi este situat la Unirii (pe strada Răureanu nr.1, fix lângă Baroul Bucureşti). De ce te-ar putea interesa acest studio? Ei bine, el atrage atenţia nu prin camerele deosebit de frumos amenajate (le poţi vedea în pozele  ataşate, dar poţi accesa şi site-ul lor pentru că au o galerie întreagă destinată camerelor), ci prin modelul de business pe care aceştia îl propun. În primul rând, echipa lor (de la fotograf, la traineri, la make-up artişti sau profesori de engleză) este formată exclusiv din fete. Da, aţi citit corect. În toată clădirea (care nu este deloc mică) sunt numai reprezentante ale sexului frumos, ca și tine.

charm studiosSute de modele fericite recomandă Charm Studios. Şi au şi de ce, pentru că este un loc în care mergi cu zâmbetul pe buze. “Sincer nu îmi imaginam că pot să mă simt aşa la un loc de muncă. E ca o a doua casă şi în zilele libere mi se întâmplă să îmi sun colegele să le întreb ce mai e pe la birou, pentru că efectiv nu pot sta departe de ei”, declară un model videochat de la Charm Studios.

Vrei să faci parte din cea mai tare echipă? Tot ce trebuie să faci este să îţi programezi un interviu: fie accesezi site-ul lor, fie suni la unul dintre numerele de telefon afişate acolo. Mult succes!

(articol de tip guest post)

Comments
  1. si eu am o prietena care lucreaza la Charm si e super multumita! 🙂 bravo lor! le admir pe fetele care stiu ce vor!

  2. Ioana

    Bai, ce sa zic, am lucrat si eu la ei si a fost chiar cool, din toate punctele de vedere! 😛 o echipa f misto, m-am simtit ca acasa! 😛

%d bloggers like this: