De ce am ales Luxury Studio dupa alte 3 job-uri la studiouri diferite de videochat

model videochat

Stiu ca unele persoane evita sa discute despre acest subiect, il considera tabu, ceva despre care nu ar trebui sa se vorbeasca. Alte persoane sunt pur si simplu indiferente, recunoscand totusi ca jobul de model de videochat este unul dintre cele mai bine platite din zilele noastre. Toate aceste pareri sunt ingropate insa in nestiinta. Un numar mult mai mare de persoane, inclusiv din randul fetelor ce lucreaza ca modele, habar nu au de “dedesubturile” ascunse din unele studiouri. Va explic cum le-am aflat angajandu-ma la Luxury Studio.

Probabil ca nici eu, in calitate de model, nu mi-as fi dat seama de aceste lucruri si as fi continuat inca si acum lucrul la primul studio la care m-am angajat. Daca te complaci in situatia in care te afli, nu mai progresezi nicicand – asta e un alt lucru pe care l-am invatat la Luxury Studio, dupa 3 job-uri in videochat la alte 3 studiouri.

Incep cu motivul pentru care am plecat de la primul studio. Nu eram platita niciodata la timp. Platile erau stabilite bilunar, dar de fiecare data era o intarziere. Prima data de 3 zile, apoi 5, apoi am primit banii abia dupa o saptamana fata de data stabilita. Dupa 2 luni am renuntat. Nu dau numele studioului, pentru ca nu merita, dar tin sa mentionez ca de cand lucrez la Luxury Studio nu am avut niciodata intarziere la plati.

Ce-i drept, capatasem ceva experienta si mi-am zis ca as avea sanse mai bune la un alt studio. Asa am ajuns la al doilea, la care totul parea perfect. Si aici plata mai intarzia uneori cu 1-2 zile, dar nu era chiar atat de deranjant. De acolo m-a facut insa sa plec un alt lucru. Stiti cum promit studiourile ca asigura conditii, ca ofera vestimentatii si tinute? Ei bine, la finalul unei perioade (tot de 2 saptamani) mi s-au retinut din incasari bani pentru tinutele pe care le-am primit (culmea, tot pentru a presta activitate acolo).

Mi-am spus ca a treia incercare trebuie sa fie cu noroc. Zis si facut – am cautat din nou anunturi, am gasit unul de la un studio de renume si am mers la interviu. Bineinteles ca am fost acceptata, dar dupa o luna am plecat si de acolo. Mi s-a cerut initial o suma de bani, exact ca si cum as fi platit o garantie la inchirierea unui apartament, doar pentru ca m-am angajat acolo. De ce mi s-a cerut respectiva suma nu am inteles nici pana astazi – oricum am recuperat-o (nu in totalitate totusi) dar am crezut ca asta este politica lor.

Cireasa de pe tort a fost insa un motiv care mi s-a parut extrem de abuziv. Pauzele erau stabilite dinainte, eram de acord cu respectarea programului, este extrem de important in acest domeniu, dar mi s-a parut pur si simplu abuziv ca am fost penalizata pentru o intarziere de 5 minute la pauza de masa. In plus, trebuia sa mananc pe ascuns daca era vorba de ceva ce intr-adevar imi placea [ hamburgerii sunt preferatii mei 🙂 ]. Mancarea fast-food si sucurile cu acid si mult zahar erau interzise in studio.

Ei bine, n-am mai suportat ideea, mai ales ca am ajuns sa vorbesc cu o prietena care lucra de ceva vreme la Luxury Studio. Mi-a explicat cum sta treaba pe acolo si m-am decis sa imi schimb din nou locul de munca. Pot spune ca a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o! Fara sume de bani solicitate abuziv, fara teama ca hainele si tinutele imi vor fi imputate din banii castigati, fara amenzi nejustificate – pur si simplu superb. Tot la Luxury Studio am aflat ca pot castiga tot mai mult, mai exact ca exista comisioane progresive – la niciunul din celelalte studiouri nu s-a pomenit de asa ceva.

In incheiere va sfatuiesc pe toate cele care alegeti sa lucrati ca model in videochat: fiti foarte atente la dedesubturi! Am ales sa scriu despre experienta mea pentru a va avertiza, dar si pentru a va invita sa fim colege la Luxury Studio! 🙂

Articol scris de C.S. – model de videochat la Luxury Studio

Lasă un răspuns