Cum ar arăta Game of Thrones iarna

Iarăși a venit iarna! La fel ca în fiecare an, la HBO winter is coming, odată cu rularea serialului Game of Thrones. Și de data asta iarna chiar a venit. După ce ne-au înfricoșat vreo șase sezoane cu ea, în sfârșit a venit. Și ce facem noi iarna? Stăm la bustul gol și mâncăm popcorn, ne uităm la serial și ne mai ștergem transpirația de pe frunte și gât, că este fenomenal de cald!

jon snow

Nu știu exact care-i strategia de marketing a celor din spatele GOT, dar țin minte că multe seriale pe care le vedeam în trecut își ajustau anotimpul în funcție de cel real. Adică prin decembrie te uitai la episoade în care se serba Crăciunul. Însă Game of Thrones are practic un singur anotimp, și anume iarna, iar de rulat rulează într-un singur anotimp, și anume vara, cam prin iulie-august. Poate producătorii mizează pe faptul că le vor vinde oamenilor din toiul verii iluzia unor temperaturi mai reci prin zăpada de pe sticla televizoarelor, măcar pentru o oră pe săptămână. 🙂

Oare cum ar fi ca Game of Thrones să ruleze măcar anul viitor, când va fi ultimul sezon, în mijlocul iernii? Utopic, nu-i așa? În sfârșit, trăiască regele din nord, pe care-l cheamă în mod profetic Jon Snow, și trăiască casa Stark!

Comments
 1. Pe Jon Snow îl cheamă așa pentru că e bastard, iar fiecare zonă își numește bastarzii altfel.

  Oare cum ar fi ca Game of Thrones să ruleze măcar anul viitor, când va fi ultimul sezon, în mijlocul iernii? Utopic, nu-i așa?

  Sadic, nu utopic. Ar însemna să așteptăm un an și jumătate până la următorul sezon…

 2. Ethos

  În cazul ăsta, ar putea să-l programeze mai repede. Gen iarna care vine. 🙂 Asta chiar că e utopic.

 3. Lamiita Petre

  Nici Cel de Sus nu le programeaza pe toate cum trebuie sa ca… ai ingaduinta 😀

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: