Idei pentru camera copilului

Un copil le poate aduce multă fericire părinților, dar și o grămadă de griji și cheltuieli. Începând cu hăinuțele, trecând prin produsele alimentare și terminând cu jucăriile, părinții vor face tot ce-i posibil pentru a se asigura că micuțul lor are tot ce-i este necesar. Totuși, unul din lucrurile adesea omise și care pot contribui din plin la starea de veselie a copilului este decorarea adecvată a camerei lui.

lenjerie de pat pentru copii - desene

Da, noi suntem adulți și trăim într-o lume dură și sumbră, cu care ne-am obișnuit. Dar lucrurile nu trebuie să fie la fel și pentru prințișorul nostru, cel puțin cât timp este încă mic. Și dacă în camera noastră nu am zugrăvit de ani buni sau nu am schimbat hainele de pat, poate că ar fi cazul să facem acest lucru măcar pentru camera copilului. Începând, de exemplu, cu cumpărarea unui set de lenjerie de pat copii de la Somnia astfel încât camera să-i devină loc de joacă și patul să se transforme într-unul magic. Dacă se uită la desene animate, atunci cu atât mai mult va prefera să-și vadă personajele îndrăgite în jurul lui, de exemplu pe pereți sau pe lenjeria de pat, nu numai într-o păpușă sau jucărie de pe noptieră. Și aceste lenjerii de pat mirifice vă vor face, poate, și pe voi să uitați pentru câteva minute de greutățile zilnice și să vă reamintiți ce frumos era când erați copii, atunci când veți intra în camera lor.

Sigur, lenjeriile de pat nu sunt totul. Pereții ar putea fi de asemenea pictați în diverse culori și chiar cu diverși eroi de basm sau de film. Iar mobilierul decorat corespunzător. Dar lenjeria de pat este cea mai puțin riscantă, că o puteți schimba foarte ușor, în timp ce pereții nu îi zugrăviți lunar. Puteți cumpăra mai multe lenjerii de pat, diferite. Combinând culorile din cameră cu cantitatea de lumină care intră pe geam și câteva informații despre psihologia culorilor și a copiilor, puteți chiar crea o încăpere care să-i predispună la veselie și bucurie. Și, de asemenea, pe voi. Lenjeriile de pat constituie chiar un punct pe lista de idei de cadouri pentru copii, iar dacă ei au deja vârsta potrivită (nu sunt bebeluși) se vor bucura foarte mult de aceste cadouri minunate.

lenjerie de pat pentru copii - alba ca zapada

Iar acum le puteți cumpăra online. Accesibilitatea este dublată de preț: uneori produsele de pe net sunt mai avantajoase decât cele din magazinele de peste drum. De exemplu, ambele lenjerii de pat pentru copii din imaginile de mai sus costă 99 de lei, beneficiind de un discount de 51% aplicat la prețul lor de bază de 200 de lei. Din ce văd pe site, un pachet conține un cearșaf pliotă, un cearșaf de pat și două fețe de pernă. Coletul vă este livrat acasă prin curier, plata se poate face ramburs și, odată ce ați cumpărat de la Somnia, rămâneți înregistrați drept client al lor și puteți beneficia și de alte eventuale promoții, discounturi, vouchere cu reduceri sau bonusuri de fidelitate, șansă pe care, din nou, la magazinele obișnuite din offline nu o aveți.

Lasă un răspuns