Masaj la salon sau la domiciliu?

În trecut, singura modalitate de a beneficia de o ședință de masaj profesionistă, și nu vă gândiți la tot felul de chestii dubioase, mă refer la masajul terapeutic sau de relaxare, era să mergi la un cabinet și să ajungi pe mâna unui maseur profesionist. Există și la mine în oraș câțiva, cel puțin unul este orb, deoarece asta e una din puținele meserii accesibile nevăzătorilor, și cred că lucrează în cadrul spitalului. Poate că alții cunoașteți persoane care fac masaj pe cont propriu, acasă la ele. Astăzi însă mai există o posibilitate: cumpărarea unui fotoliu cu masaj, care mută ședința la domiciliul tău. Dar care dintre variante este mai avantajoasă?

fotoliu cu masaj iRest

Pe de o parte, soluția unui salon sau centru de masaj pare optimă, datorită personalului uman. Pe de alta, opțiunile nu sunt foarte multe. Câte centre de masaj există în localitatea voastră? Apoi, va trebui să vă programați înainte, nu? Poate nu vă place persoana care se ocupă de voi. Poate nu aveți chef să mergeți la ora stabilită. Și invers, poate vă ia o durere de spate într-un weekend, când centrul este închis. În schimb, cu un fotoliu masaj la voi acasă, puteți să beneficiați de momentul vostru de relaxare la orice oră din zi și din noapte, în orice zi a săptămânii. Faptul că e un fotoliu cu masaj (și deci nu un om) vă aduce avantajul că nu se plânge, nu vă obligă la conversații inutile, se execută fără să pună întrebări. Ce să mai vorbim, puteți să vă întindeți confortabil într-un fotoliu iRest și să urmăriți ultimul sezon din Game of Thrones. Iar momentul de relaxare se poate transforma într-o oră sau două, după preferințe.

Nu pot trece peste capitolul diversitate fără să menționez numărul mare de fotolii de masaj de la Irest pe care le puteți comanda chiar online și care sunt dotate cu cele mai noi funcții și programe. Câte centre de masaj ziceați că există în orașul vostru? Fotolii cu masaj – o grămadă, și îl puteți alege pe care vreți. Iar maseorii ăia din orașul vostru poate nu sunt chiar cei mai buni din țară, mă gândesc, în timp ce iRest este una din cele mai cunoscute mărci din lume când vine vorba de fotolii de masaj. Ce mai tura vura, până acum fotoliul iRest pare să bată la fund concurența. Și să bată pe tot corpul clientul. Dar așa, ușor, masându-l. Suficiente motive care să răspundă la întrebarea de ce să oferi cadou un fotoliu de masaj, pusă de Adevărul.

Dar a rămas un capitol neatins, și anume prețul. Dați o căutare pe Google după fotoliu masaj preț sau fotoliu Irest preț. Nu veți găsi foarte multe rezultate, deoarece prețul acestor fotolii se află după ce solicitați o ofertă. În orice caz, va fi mai mare decât al unui scaun de bucătărie. Dar românul inteligent are o vorbă: nu e scump ce-i scump, ci e scump ce-i ieftin. Un fotoliu cu masaj îl plătești o singură dată și, în funcție de ce alegere ai făcut, îl poți folosi toată viața. Unele firme ofere garanție, post-garanție și lucrări de mentenanță, din câte am înțeles. În timp ce mersul la un centru de masaj, pe lângă faptul că e incomod, necesită programare, implică pierdere de timp (nu prea poți face altceva acolo, nu?) etc, se plătește de fiecare dată.

În sfârșit, ce voiam să vă zic e că există câteva motive pentru care mai nou vedeți astfel de fotolii masaj inclusiv în holurile anumitor firme care se respectă și care, implicit, îi respectă pe angajați. Așa că, dacă nu trăiți cu grija zilei de mâine, poate ar fi o idee bună să vă respectați și voi. În fond, timpul nu ne face să întinerim.

Comments
  1. wooww… ce functii si ce tehnici de de masaj are, e ultra sofisticat, un adevarat rasfat.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: